I to jest prawidłowa opiniaTo w takim razie mi nie zagrały tak jak tego oczekiwałem

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
I to jest prawidłowa opiniaTo w takim razie mi nie zagrały tak jak tego oczekiwałem
Szkoda że za dobry trzeba dać od 4 do 6 kafli![]()
Accuton musi się wygrzać... i to długo. Dopiero po jakimś czasie zaczyna "dobrze" grać.
Prawda jest taka, że nie każdemu grają głośniki te, które grają jemu koledze.
tak się właśnie na wavecorze tw przejechałem , tyle opinii na forum o nim jaki fajny tw a jednak wolę popularnego seasa, jakoś czyściej gra na skraju
Nie wiem jak koledzy ale jak ja wygrzewam głośniki to ich praktycznie nie słucham. Grają 80-100h prawie non-stop a ja ich w tym czasie posłucham max 3-4h. Więc o przyzwyczajeniu nie ma mowyJa mam inne zdanie. Po prostu przyzwyczajamy sie do jego brzmienia i wszystko to co sie nie podobalo na samym poczatku, idzie w zapomnienie![]()
![]()
W mojej opinii taki prosty panel wygląda słabo. Frez miał na celu nieco go uatrakcyjnić. Bardzo podoba mi się seria Halo od Parasound i to od nich skopiowałem ten pomysł http://www.parasound.com/a21.phpA co to za szpara w przednim panelu?
Projektuję kilku wejściowy odbiornik SPDIF i I2S (prawdopodobnie po 4 wejścia SPDIF i 4 wejścia I2S), który będzie także robił re-clocking obydwóch linii (SPDIF i I2S) przy pomocy dwóch zegarów. Generalnie coś takiego co robi CPLD w Amanero. Raczej będzie tylko jedno wyjście I2S.
Jak to wygląda od strony softu, nie ma portów dedykowanych do I2S i SPDIF?
Masz oklejone to podkładuj i lakierujma ktos pomysl jak to naprawic?
ma ktos pomysl jak to naprawic?
nie mam ochoty oklejac tego na nowo :/