Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Marian a co budujesz i na jakich przetwornikach.
Wiorowka. To tylko obudowy testowe. Ogolnie widze juz ze efekt bedzie slaby, na mdf bylo by lux z tym ze wlasciwe budki beda w fornirze.Z czego one są?
To co to za szpachla?nie do konca wyschla szpachla.
Pewnie za grubo nałożyłeśNatrykowa szpachlówka NOVOL. Wlasnie sprawdzalem dopiero teraz mozna szlifowac.
Fakt ze nie zalowalemPewnie za grubo nałożyłeś
pytanie do was...jak/czym przykręcacie głośniki do obudowy, ja użyłem wkrętów oksydowane 4x16 z stx i powiem ze nie trzymają...tzn "dociągają" a potem się kreci w kolko bez oporu...muszę zmienić chyba na dłuższe...może coś podpowiecie...albo dać siostrze żeby dokręcała
druga sprawa dotyczy lutowania przewodów do głośnika wysoko tonowego, czy ten plastik który trzyma wyprowadzenie tez wam się przy topił? Temperatura na stacji 350°C przewód 1,5mm...
pytanie do was...jak/czym przykręcacie głośniki do obudowy, ja użyłem wkrętów oksydowane 4x16 z stx i powiem ze nie trzymają...tzn "dociągają" a potem się kreci w kolko bez oporu...muszę zmienić chyba na dłuższe...może coś podpowiecie...albo dać siostrze żeby dokręcała :flapper:
@gi nie posiadam żywicy a mufek o których piszesz jeszcze nie widziałem...rzeczywiście może za duzo siły użyłem....:huh:
kwestia srednicy wiertla. max 3mmpytanie do was...jak/czym przykręcacie głośniki do obudowy, ja użyłem wkrętów oksydowane 4x16 z stx i powiem ze nie trzymają...tzn "dociągają" a potem się kreci w kolko bez oporu...muszę zmienić chyba na dłuższe..
standard - w kazdym glosniku jest z tym problem. dlatego trzeba robic to szybkoczy ten plastik który trzyma wyprowadzenie tez wam się przy topił? Temperatura na stacji 350°C przewód 1,5mm...
no to daj dluzszeco do montażu głośników użyłem wiertla 3mm, średnica śruby montażowej to 4mm...