Można każdą "zapadkę" wysuwać tylko trzeba uważać na malusie sprężynki. Najlepiej zapamiętać kolejność rejestru aby potem pasował klucz. Każdą zapadkę przelecieć papierem 2000 wodnym. Po takim zabiegu śmiga jak szalone 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Coś tam polutowałem, wszystko idzie zgodnie z planem. Uruchomiłem już całe zasilanie, przetestowałem system dystrybucji zegara, analogówkę i odpaliłem amanero w trybie slave. Teraz zabieram się za pisanie kodu dla mikrokontrolera i jak tylko przyjdzie reszta elementów to mam nadzieję że posłucham. Zostało mi jeszcze zaprojektować jakiś panel przedni z wyświetlaczem, enkoderem i odbiornikiem do pilota.
Trochę zdjęć oraz przebieg zegara na pinie kostki AK (sonda 1:100, 5pF, oscylator akurat 32MHz), myślę że wygląda dobrze:
![]()
Ani jednej linijki koduJakie parametry transmisji udało Ci się uzyskać po USB i tak z ciekawości ile linijek kodu?![]()
Ani jednej linijki koduA parametry powinny być do maksymalnej wartości czyli 32/384. Obecnie XMOS jest zablokowany na 24/96.
O ile wiem, to są układy programowalne
![]()
Jednak zrobienie rezów węglowych nie jest takie proste.
Nie wiem dlaczego ale prawie za każdym razem wychodzi inna rezystancja.