Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Względy stylistyczne tylko i wyłącznie.Dlaczego tweeter w pionie?
Poprawnie połączone, ale tak jak teraz masz ustawione elementy to być nie może.
Ułóż elementy inaczej.
![]()
Przyjechały głośniczki AMA Blue Line 130
Podłączyłem na szybko do wzmacniacza w domu, no i grają bardzo dobrze.
Przypominam że ich cena to 44zł (komplet), w którym dostajemy głośniki, gumowy dystans (uszczelka) z ramką, kable (3 metrowe), wkręty.
Jeśli będą dobrze grać w aucie to cena rewelacja.
Względy stylistyczne tylko i wyłącznie.
Będą (już w sumie są) w drzwiach.
Tylko muszę jeszcze dystans dorobić ponieważ są zbyt głębokie i szyba mi się do końca nie otwiera
Subik w bagażniku, a AM-y będą podłączone bezpośrednio do radia z aktywnym filtrem (Pioneer mvh-190ub ma fajne filtry).
Kilka pomiarów można znaleźć w necie.
jak masz to wypróbuj sobie te amy. miałem i uważam że bardzo fajny głośnik. MDS08 demonem zejścia i basu nie jest ale do kulturalnego grania jak najbardziej
nie wiedzialem ze sa takie - kupie na zapasPrzyjechały głośniczki AMA Blue Line 130
Podłączyłem na szybko do wzmacniacza w domu, no i grają bardzo dobrze.
Przypominam że ich cena to 44zł (komplet), w którym dostajemy głośniki, gumowy dystans (uszczelka) z ramką, kable (3 metrowe), wkręty.
Jeśli będą dobrze grać w aucie to cena rewelacja.
One docelowo będą "na leżąco" czy będą stały tak jak na zdjęciach? To jakieś monitory studyjne?
Z jakim wysokotonowym będą grały?
A te AMA-ny to gdzie kupujecie