Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeszcze raz dziękuję Piotrowi oraz Pawłowi za poświęcony czas i swietny projekt który gra rewelacyjnie .
http://www.audiostereo.pl/bladelius-thor-ca851n-sba-satori-3-way_137526.html
Mi tam się bardziej podobają jak czarne wersjeJa pierdziu...ale te białe Satori są brzydkie![]()
Mi tam się bardziej podobają jak czarne wersjeNa słabych zdjęciach wydają się gładkie w rzeczywistości są matowe. Faktura i kolor przypomina nieco naturalny lekko kremowy ( zółty ) pergamin
- Nie - obudowy dopiero do mnie przyjechały ... za kilka tygodni będą dopiero gotowe projekty. Aby głośnik był godny uwagi Bas musi być zauważalnie lepszy niż w MW16 nie tracąc przy tym sposobu grania a sam środek nie może ucierpieć w sposób znaczący.A coś na temat grania MW19 jesteś w stanie napisać?
- Nie - obudowy dopiero do mnie przyjechały ... za kilka tygodni będą dopiero gotowe projekty. Aby głośnik był godny uwagi Bas musi być zauważalnie lepszy niż w MW16 nie tracąc przy tym sposobu grania a sam środek nie może ucierpieć w sposób znaczący.
MW16 i to w bardzo małym litrażu zagrał rewelacyjnie - liczę na duży krok na przód w dole pasma i niewielkie straty na środku.