2 x SB23MFCL45-8 :

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
2 x SB23MFCL45-8
Nie masz problemów przy tak długim połączeniu I2S zwykła taśmą?Chyba kuniec. Ten DAC trochę pogra u mnie.
[/img]![]()
Tak, mam ta świadomość.
Aczkolwiek. Nie ma żadnych problemów z tym.
Lub taśma z co drugą żyłą podłączoną do masy. Tak się zastanawiam, czy nie lepiej by było gdyby te złącza I2S-owe na modułach miały więcej pinów z co drugim podłączonym do masy, jak to jest w JTAGu np.Kabelki I2S to w ogóle powinny być krótkie i najlepiej w ekranie spiętym jednostronnie do masy
Amanero tak własnie ma - sygnały I2S przy zastosowaniu dedykowanej taśmy są przedzielane masąLub taśma z co drugą żyłą podłączoną do masy. Tak się zastanawiam, czy nie lepiej by było gdyby te złącza I2S-owe na modułach miały więcej pinów z co drugim podłączonym do masy, jak to jest w JTAGu np.
Tak, mam ta świadomość.
spróbuj na czymś mocno gęstym jakieś DSD...to pewnie zobaczysz ze na takich kablach są kłopoty
Ten DAC nie akceptuje DSD. W każdym razie szkoda karmić tak zacną konstrukcje przez takie nędzne połączenie. Dziwne ze się działa bez przerw w dźwięku, SRC widocznie robi co moze![]()