Nie lepiej zwykły radiator żeberkowy?
Ale co to za zabawa

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie lepiej zwykły radiator żeberkowy?
Marian będziesz publikował projekt na forum?
Na jakich to głośnikach?
Jaki to fornir?
wychodzi chociaz taniej niz gotowe radiatory?Metalbud na ul.Robotniczej we Wrocławiu.Biorę u nich profile i blachę a potem sam przycinam,wiercę i frezuję elementy.Potrzebna cierpliwość i dokładność.....
i dostepnosc glosnikow w sprzedazy :/Opublikować mogę, ale przydały by się lepsze pomiary.
i dostepnosc glosnikow w sprzedazy :/
ARNa praktycznie juz nie kupisz :/
Może nie audio ale nadal samoróbka... Żona zażyczyła sobie szklarnię 25m2 coś tego typu https://forfem.pl/szklarnia-cedrowa-large Za tą cenę wolałbym kupić sobie nowsze auto zamiast mojego czołgu budowlanego ( 10 letni kombiak do przewozu wszystkiego wewnątrz lub na dachu). Uznałem, że dam radę zrobić 10 razy taniej. Jak na razie : nowa ziemia, metrowy fundament kopany ręcznie i wylewany z betoniarki, izolacja, podmurówka z bloczków betonowych, xps pod konstrukcję drewnianą- ok 700zł, konstrukcja drewniana z odpadów fabryki okien, kleje, śruby, wkręty, łączniki, impregnaty - ok 400zł, okna (kilkuletnie) z rozbiórki od wuja - 1500zł. Dziś szlifowanie, usuwanie resztek kleju i ponowne impregnowanie, a od poniedziałku konstrukcja dachu i poszukiwanie poliwęglanu komorowego lub używanych szyb pancernych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() |
Czyli wysoki WAF = proporcje frontu 5:1.