Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
No magnat to od razu w kosz [emoji23]![]()
mialem nic nie robic, nic nie naprawac, brac sie za hobby...
a tu 3 osoby wpadly![]()
przecież to też szeroko pojęte Twoje hobby, chyba, że już nie)
przyjemniej jakaś kasa wpadnie na Twoje pomysły![]()
ale ja mam JEDEN pokojNie martw się, też już graty w trzecim pokoju zaczynam rozstawiać bo nie nadąrzam naprawiać
sa 4 magnaty 20cm. tylko kopulki doklejam. byly coaxy a sa basowce w drzwiNo magnat to od razu w kosz
O tym mówiłem, że można własnie bez wpisywania Delta Z, że ta druga metoda jak w SW, usuwanie predelay (znaczy w SW program robi to sam)
Ta... przyznaj się ile razy czytałeś instrukcje po fakcie Znam manuale
Uczuliłem tylko na te Z i Y, bo dużo osób to pomija, sam to niestety na początku robiłem, a jak widzę tym majstrów z SW... Tak, sam zaczynałem od Speakerworkshop, "...ale świat poszedł do przodu, pojawiły się komputery, amfetamina, samoloty..."
Niestety SW się zatrzymał parę lat temu, nie pokazuje fazy akustycznej, brak mu wpisywania własnie Z i Y, oraz nie potrafi symulować pomiaru z większej odległości niż był wykonany, pomiar.
Nawet miałem o to lekką sprzeczkę z Lusztim, ale każdy tam swoje filozofie ma i ja trzymam się swojej, a innych szanuje.
Potajemnie przed zona szybko zbilem budkie testowa.... ciiii
![]()
Biore sie za zwrotnice
i miec rezonans od podlogi i od sufitu?i mierzyć w połowie wyskości pomieszczenia
i miec rezonans od podlogi i od sufitu?
powinna byc rozna odleglosc
pawel_luk
Zalatwie jakas dluga deske i wstawie na podnosnik tylko nie wiem czy takie wielkie basy podnosnik dzwignie![]()
940/950 planujesz? Słuchałeś już go?Aluminiowy (w całości) horn do kompresora na który w sumie jeszcze pewnie trochę poczekam:
940/950 planujesz? Słuchałeś już go?
Poradzi grać wysokie nuty? Przewraca w "laser" na wysokich częstotliwościach?