Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie wiem dokładnie, w pokoju sięga na ok. 5m, ale rzeczywiście czasem przerwie jak np. stanę na drodze telefonu do głośnika. Niemniej nie zawsze się tak dzieje. Jak się przyjrzysz to odbiornik jest tuż za przednią płytą, więc nie jest jakoś bardzo zasłonięty.Jaki jest zasięg tego modułu Bluetooth na wbudowanej antenie? Można by było wyprowadzić na zewnętrzną antenę. Co do ramki na LCD - fajna, ale można by zakryć metalową obudowę wyświetlacza, tak, żeby było widać sam wyświetlacz.
jakis filmik pokazujacy funkcje?![]()
Super!
Jedno szkoda, ale już za późno - mogłeś pomalować całość i zeszlifować powierzchnię - miałbyś zabarwione symbole.
oza tym ja wiem jak to jest podłączone Nie muszę mieć schematu![]()
Może to rzeczywiście trochę samolubne z mojej strony O sobie wczytującym się z lupą i latarką na następnym spocie pomyślałem ![]() | ![]() |
Luszti, jakie wymiary ma ta decha?
Mała przygoda z egzotycznymi Morelami na naszym rynku. Małe monitorki.
![]()
![]()
![]()
które elementy w filtrze zamieniłeś miejscami ?Próbujcie róznych topologii filtrów banpass, bo może się okazać że zamieniając kolejność filtrów odkryjecie na nowo amerykę