• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Car audio e39

Może umieść ogłoszenie w dziale kupie moze ktos sie zgłosi. Są w naszym kraju ciułacze białych kruków. :)

Nie no, to nie pakuję się w nowe radio. Zrobić dobrze drzwi, pociągnąć instalację, dodać procesor dźwięku, wzmacniacz, suba, system na przód i na tył gdyby starczyło. Na dniach będę dawać ori wzmaka do wyprowadzenia sygnału z przedwzmacniacza. Mamy nadal ten sam budżet 3500 na materiały. W następnym roku kupię dobre źródło.
Co powiecie na temat Mp 7.16 ? Warto ? Ew. proszę dajcie jakieś propozycje albo mnie naprostujcie jeśli źle myślę.

Paru znawców znalazłbyś ale ja myślę ze lepej zewnętrzny proc np h700 + to ustrojstwo + malinka i masz w bezstratnym formacie spore biblioteki muzyki/ zyskujesz navke i inne dziady :)

jest to gdzieś na internecie pokazane ? Jak to działa ? Jak to zrobić ? Koniecznie malinka ? Po domu walają mi się same arduino :P

Ten sub to masakra.

Jak to jakieś tweetery?

To podstawa grania.

to znaczy, że nie znalazłem niczego ciekawego, tak jak ze wzmakiem. Jakiego suba w takim razie wziąć, żeby nie potrzebował zbyt dużo mocy do ruszenia ?

Po 1 to, żeby dokupić tweetery do tego woofera to bez 1000zl nie masz co podchodzić... serio
Mam te Woofery
Po 2 to, ze kupisz głośniki nic ci nie da bo nie masz zwrotnicy do tego zestawu
A to podstawa grania każdego systemu

Dostałeś na tacy do kupienia dobry system i kombinujesz ;)

Nie pozostaje mi nic innego jak przytaknąć przedmowcom.

Podałes budżet my napisaliśmy co by zagrało na poziomie w tym budżecie.

Dostałeś kpl klasowych glośników ze porządnymi zwrotkami w fajnym stanie które pare lat temu razem ze zrobieniem zwrotek znacznie przewyższał twój cały budżet.
A tu zostaje ci bardzo dużo na porządnego suba i porządny piec. Jakby dobrze pomyślał to jeszcze na procka by styklo a ty kombinujesz z świecidełkami o 5 klas niższymi :( w ten sposób to wywalisz cały budżet na mierne plumkanie i będziesz powielał stereotyp ze w BMW cieżko o dobre granie :(

Eh :(

Car audio e39

A co to za wymóg miękkie zawieszenie ??

Szukaj Helixa P10W. Jest naprawde godny polecenia :)

Nie ma teraz akurat nigdzie w używce. Ale może jakiś się niedługo pojawi gdzieś.

Puki co kupuj to co jest i puki jest ;) żebyś się z ręką w nocniku nie obudził jak ktoś Cie podkupi. ;)

Zanim zrobisz drzwi słupki itd tez trochę czasu ci minie. Może coś do tego czasu fajnego wypłynie na giełdę czy alle... Itp.

Ostatnia edycja:
A może focal utopia 27wx lub 21wx
Fajny głośnik.
Jak byś chciał do daj info na priva.

nie miałem jeszcze czasu przejrzeć ogłoszeń
Ale w weekend popatrzę

Rodek to dobre wzmacniacze ale nie dość dobre do zestawu dls

Powrót