Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jakoś nie mogę przebrnąć przez ten wątek o TLmoże czas na tl?
Jakoś nie mogę przebrnąć przez ten wątek o TL Z drugiej strony nie chcę zadawać lamerskich pytań Pogromcy.
Ja się długo zbierałem, ale ograniczał mnie brak mikrofonu. Niedawno kupiłem panasonica więc będę coś powoli działał..
| Do jakiego głośnika będziesz budował TL ? Jutro planuję zabrać się za polutowanie przedwzmacniacza do JIG'a - stresa mam bo to moje pierwsze lutowanie | |
http://www.htguide.com/forum/printthread.php4?t=31092 tutaj gosciu pakowal Daytony w obudowy TL firmy IMF.
| My tu gadu gadu a wilk ... | |
Na razie zależy mi, żeby przećwiczyć dobrze ten typ obudowy. Głośnik to gdn 13/40/8. Leży u mnie od wakacji i nie mam na niego pomysłu więc do ćwiczeń się z pewnością nada. Jeżeli będzie się dobrze sprawował (czyt. uda mi się zrobić w końcu dobrą linię) to dobiorę jakiś tweeter do zestawu i będę działał ze zwrotką. Inna sprawa to czy jego parametry podpasują do linii, ale to już osobny temat. Nie martw się, nie wal za dużo cyny i bądź precyzyjny, a na pewno się uda Jak na razie to nie mam preampa i chyba nie będę go robił. Co najwyżej jakiś niskoszumny wzmacniacz do pomiarów. BTW. skończmy tego OT bo moder będzie zły | |
Jednak nie widzę sensu łączyć go z 7' średniotonowym (FW168). Dlatego kusi mnie 10'.
Dlatego kusi mnie 10'.
IMHO cos w stylu 2 way z dodanym głośnikiem niskotonowym.tomq88 to co w takim razie powiesz o akkus V3?