Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jakoś nie mogę przebrnąć przez ten wątek o TLmoże czas na tl?
Jakoś nie mogę przebrnąć przez ten wątek o TL Z drugiej strony nie chcę zadawać lamerskich pytań Pogromcy.
Ja się długo zbierałem, ale ograniczał mnie brak mikrofonu. Niedawno kupiłem panasonica więc będę coś powoli działał..
Do jakiego głośnika będziesz budował TL ? Jutro planuję zabrać się za polutowanie przedwzmacniacza do JIG'a - stresa mam bo to moje pierwsze lutowanie ![]() | ![]() |
http://www.htguide.com/forum/printthread.php4?t=31092 tutaj gosciu pakowal Daytony w obudowy TL firmy IMF.
My tu gadu gadu a wilk ... ![]() | ![]() |
Na razie zależy mi, żeby przećwiczyć dobrze ten typ obudowy. Głośnik to gdn 13/40/8. Leży u mnie od wakacji i nie mam na niego pomysłu więc do ćwiczeń się z pewnością nada. Jeżeli będzie się dobrze sprawował (czyt. uda mi się zrobić w końcu dobrą linię) to dobiorę jakiś tweeter do zestawu i będę działał ze zwrotką. Inna sprawa to czy jego parametry podpasują do linii, ale to już osobny temat. Nie martw się, nie wal za dużo cyny i bądź precyzyjny, a na pewno się uda ![]() Jak na razie to nie mam preampa i chyba nie będę go robił. Co najwyżej jakiś niskoszumny wzmacniacz do pomiarów. BTW. skończmy tego OT bo moder będzie zły ![]() | ![]() |
Jednak nie widzę sensu łączyć go z 7' średniotonowym (FW168). Dlatego kusi mnie 10'.
Dlatego kusi mnie 10'.
IMHO cos w stylu 2 way z dodanym głośnikiem niskotonowym.tomq88 to co w takim razie powiesz o akkus V3?