Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
:shock: spierd...lisz cały efekt, moim zdaniemMichał K. napisał:Maluje je jednak na biało
ja mam 7,5x26cm i niema świstów, nawet przy włączonym "loudness", ale myślę, żeby boczne ścianki wytłumić.Michał K. napisał:Dałem dość sporo też przy bassreflexie HP68 co kompletnie zniwelowało świsty powietrza.
DIGIPROCOMP napisał:Michał K. napisał/a
Maluje je jednak na biało
spierd...lisz cały efekt, moim zdaniem
Kupa kupą a gra fajnie, wczoraj byłem u Michała z wujkiem i ogolnie jestem jestem zadowolony, ale skrobne coś dopiero jak Michał skończy i zamieści w dziale GOTOWE :mrgreen: Na początek to przydało by sie pokoj zmienić i uporządkować ten burdel w bierzącym :razz: :razz: :mrgreen:Michał K. napisał:jak będzie kupa to nadal będę kombinował, tym się nie przejmuje![]()
nie musisz bo wiem juz o jaki fornir chodzi i od kogo :wink:Michał K. napisał:nic więcej narazie nie powiem![]()
mi się to kojaży z PRLowskimi meblaminonameplum napisał:Najbardziej podobał mi się mahoń piramida, coś pięknego.
Co do palisandru do sds164 i 22taf/g beda cale w tym fornirze. Twoj byl sredni, ja dorwalem duzo lepszydolphin123 napisał:Palisander na fizelinie miałem, wykonałem na nim paczki. Dla mnie bardzo sztuczny, wręcz przesadnie.