Wg mnie każdy niezależnie od ilości napisanych postów ma czasem prawo zapytać o coś głupiego... Nikt nie jest alfą i omegą w każdej dziedzinie.Może pierwsze 30 postów na oślej łączce a dopiero później możliwość tworzenia nowych wątków?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Wg mnie każdy niezależnie od ilości napisanych postów ma czasem prawo zapytać o coś głupiego... Nikt nie jest alfą i omegą w każdej dziedzinie.Może pierwsze 30 postów na oślej łączce a dopiero później możliwość tworzenia nowych wątków?
Macie dobry pomysł ale jak zwykle jest alejak uniknąć zakladania bezsensownych postów przez nowych?.
Temat założony dwa dni temu, blisko 2800 odsłon, 100 postów... Pomimo iż nie do końca merytorycznie, to myślę, że forum jednak nie umiera
No to jest spam post gdzie rozmowa jest o wszystkim i o niczymWg mnie każdy niezależnie od ilości napisanych postów ma czasem prawo zapytać o coś głupiego... Nikt nie jest alfą i omegą w każdej dziedzinie.