To jest OK.
Na zieloną nie patrzyłem, dla mnie robienie laminatu na jedną parę kolumn nie ma sensu.
Ba, w teorii podobno nawet dźwięk wtedy jest gorszy (od lutowania metodą punkt w punkt), ponieważ dochodzą ścieżki i dodatkowe punkty lutownicze.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To jest OK.
Na zieloną nie patrzyłem, dla mnie robienie laminatu na jedną parę kolumn nie ma sensu.
Ba, w teorii podobno nawet dźwięk wtedy jest gorszy (od lutowania metodą punkt w punkt), ponieważ dochodzą ścieżki i dodatkowe punkty lutownicze.
Weź jakiś stary mebel z wystawki, wyrwij mu plecy i będziesz miał za darmo.Kup HDF w Leroy Merlin lub Castoramie, niech Ci dotną odpowiednie formatki ( o ile nie będą kręcić nosem), ewentualnie sam sobie dotniesz wyżynarką z drobnym nożykiem.
Możesz sobie tak rozmieścić elementy na formatce i je przykleić, przymocować trytkami i polutować jak należyto jest raptem godzina roboty
![]()
Otwór 96mm jest za mały na ten port.
Otwór powinien być taki jak podaje producent, czyli 97.25 - 97.75mm.
Lepiej dać większy otwór dla BR bo jest na to prosty patent ; jeśli będzie Ci port za luźno wchodził w obudowę, to ten żebrowany kołnierz owijasz stopniowo taśmą malarską (obojętne czy niebieska czy żółta) sprawdzasz czy zaczyna ciasno wchodzić i jeżeli będzie wchodził z oporem i sztywno trzymał to masz już sprawę załatwioną.
Dobrze widze, ze masz plyty mdf lakierowane/laminowane i nie zacinane na 45 stopni? Jesli tak, to bedzie problem przy klejeniu.
...a potem dokleić front?
A jak ma być wykończony ten front?