2m , dlaczego ? . Ja kupiłem 4m i co teraz ?
O rety ! To utnij ! A reszte mi wyślij to sobie z niego pętle na szyje zrobię bo po lekturze co niektórych twoich postów nie pozostaje już nic innego

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
2m , dlaczego ? . Ja kupiłem 4m i co teraz ?
O rety ! To utnij ! A reszte mi wyślij to sobie z niego pętle na szyje zrobię bo po lekturze co niektórych twoich postów nie pozostaje już nic innego:biggrin:
Ja kupiłem 4m i co teraz ?
Wcześniej pisałem, że nikogo nie przekreślam i takie tam... No bo tak jest faktycznie, ale w tym przypadku mam wrażenie, że albo ktoś jest tutaj ekstremalnie dziecinny i próbuje zgrywać doroślaka, albo po prostu jaja sobie robi... Utwierdziłem się w tym przekonaniu pisząc trochę z kolegą na PW. No nie wiem, mi nie chce się w to bawić. | ![]() |
Nie na temat...
Wcześniej pisałem, że nikogo nie przekreślam i takie tam... No bo tak jest faktycznie, ale w tym przypadku mam wrażenie, że albo ktoś jest tutaj ekstremalnie dziecinny i próbuje zgrywać doroślaka, albo po prostu jaja sobie robi... Utwierdziłem się w tym przekonaniu pisząc trochę z kolegą na PW. No nie wiem, mi nie chce się w to bawić. ![]()
Zdaje się, że dopisek liczbowy przy nicku to wiek, jeśli nie fizyczny to psychiczny... | ![]() |
I oto najlepszy dowód na to, że nie chce Ci się poszperać w artach na stronie głównej portalu. Jest tam specjalny art poświęcony konstrukcji JIG'a - krok po kroku, wszystko opisane tak dokładnie, że aż czasem boli. | ![]() |
Nie napisałem , szukam tylko nie tam gdzie trzebaNie na temat...
I oto najlepszy dowód na to, że nie chce Ci się poszperać w artach na stronie głównej portalu. Jest tam specjalny art poświęcony konstrukcji JIG'a - krok po kroku, wszystko opisane tak dokładnie, że aż czasem boli.![]()
Czy za pomocą tego JIGa i mikrofonu mozna zmierzyć fazy ?