pan_pawel, bingo!

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
ja zawsze ciagne gore jako przedluzenie przodu. jak masz maskownice to przedluzenie bokowKrystian Markow napisał:czy słoje na bokach mają się zgrywać z przodem a przód z górą???
i skleić je taśmą??? a nie wystąpią wtedy szczeliny??? taśma pakowa będzie ok???Pawel S. napisał:a mozesz zrobic tak zeby laczyly sie na srodku scianki i byly swoim lustrzanym odbiciem?
tak zrobie nie posiadam maskownic i ich nie chce, ale jak go dociąć bo musi być zakładka którą się obetnie a ysunek musi się zgrać???Pawel S. napisał:ja zawsze ciagne gore jako przedluzenie przodu
naklej w/w tasme na lisc forniru. przetnij nozyczkami.Krystian Markow napisał:ale jak go dociąć bo musi być zakładka którą się obetnie a ysunek musi się zgrać???
a jak się to robi???Pawel S. napisał:ja bym to poprostu laczyl na zakladke
czyli poprostu robić niewielką zakładke tylko do szlifowania???Pawel S. napisał:jak bedziesz naklejal na scianki to zaczynaj od tej krawedzi na ktorej beda sie laczyly - jak sie postarasz to stracisz tylko 2-3mm
wystawac kawalek musi zeby bylo idealnie. ale jak najmniejKrystian Markow napisał:czyli poprostu robić niewielką zakładke tylko do szlifowania???
u mnie jest bezbarwna w pracy :wink:Pawel S. napisał:od szarej pakowej odchodzi klej z kolorkiem i pozniej trudno to usunac
no to moze byc. co nie zmienia faktu ze lepsza jest papierowaKrystian Markow napisał:u mnie jest bezbarwna w pracy