• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum Noca :) Czynny 22-6

Hehe, wesołego karpia... u mnie jeszcze niedawno 2 takie w misce pływały no ale niestety nadszedł ich czas....;)

Witam ta nocą mroczną

No ja tez tu siedze sobie na forum i przegladam jak tylko moge... ale cos ciezko mi to idzie...:( Smutek mnie za gardzilo chwyta tak mocno... Moja symatya... w niedziele wyjezdza... chyba sie potne co robic jak to wytrzymac jak wytrzymac te 6 dni bez niej przecie to tyle czasu...:((((.

W tle gra eska... widze brachol spi... w przygotowaniach do Swiąt juz odrobiłem pańszczyznę... Co robić no co ze soba zrobic... no chociaz mogę sie jednym pochwalić.. w grudniu ani jednego bronxa nie zazuciłem:)...

Pozdro trzym Cie sie lepiej ode mnie

HEHE ciekawe czy ten czerwony grubas nie zaklinuje sie z moim XLS-em w kominie jak będzie wchodzil...

Wszystkim życze Wesołych świąt i spełnienia marzeń pod choinką.

Wesolych swiat i udanych konstrukcji w 2005 raku tego wam zycze,i aby forum "diyaudio" sie rozwijalo w dobra strone. HEHE

coś mi sie niestety widzi że tego wymarzonego xlsa nie będzie pod choinką... czekam i czekam a tu nic sie nie dzieje! chyba jaką skarge trza napisać... ;)

Wrzuciłeś granat do stawu ?

[ Dodano: 2004-12-24, 23:28 ]
dalex1
też się tym bawię od niedawna, niezła rzecz, prawda ?

dvd przeminie jest mało praktyczne a jesli nawet nie to za jakieś pół roku nagrywaki beda ksoztowały 100 złoty i będa szybsze niż dzisiejsze więc ... kto wie czy to dobry zakup ;) no ale jak ktoś ma kase i chęci, wolałbym jakieś głosniczki no i oczywiście zostawić kase na sylwka żeby schlać sie patrzac na to ze 1 stycznia mój ojciec ma imieniny to poprawić ;)

Budzik
Na pewno przeminie, jak wszystko przemija. Obecnie przemija CD-R(RW), wkrótce przeminie i DVD. Moja pierwsza nagrywarka CD-R kosztowała prawie jedną trzecią tego, co teraz badziewny komputer (bez monitora) w hipermarkecie. Czekając na coraz to tańszy sprzęt z nadzieją, że za pół roku będzie jeszcze taniej, pewnie dalej pracowałbym na swoim starym Pentium 133 (który zresztą pracuje nadal, ale w nieco innej roli).

Wesołych Świąt !

tak sobie siedzę i czekam aż mój Misiek zacznie gadać a tu nic chociaż północ minęła...pewnie dlatego że go wyzwałem jak się dzisiaj zrzygał na klatce schodowej jak sąsiedzi na pasterkę wychodzili...

Załączniki

• misiu.jpg
    misiu.jpg
    9.4 KB · Wyświetleń: 0
Moj Komcio tez cicho siedział:(

Załączniki

• komet2.jpg
    komet2.jpg
    3.9 KB · Wyświetleń: 0
  • komet.jpg
    komet.jpg
    4.6 KB · Wyświetleń: 0
Moja kotka (czarna zresztą) też jakoś ludzkim głosem gadać nie chciała. Po kociemu tylko.

Powrót