• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum Noca :) Czynny 22-6

dokladnie :D
ja otworzylem kolejnego opa ;)
rozmowa moze i o dupie i o zupie ale w koncu to wyjatkowy dzien :D

Mi sie niestety już zapasy wyczerpały :(
własnie dokończyłem ostatnie pivko :(

I co ja teraz robił będe, jeszcze nocka młoda...

...chyba zrobie jakieś nowe kolumny :D

eee nie ma co pić... nie ma starych głośników do spalenia... nowych kolumienek nie kce mi sie robić... eee lipa

W takim razie chyba sie zdrzemne sie do rana ;)

a ja na pasterce sie wywróciłem 3 razy i mi sie piwko jedno potłukło pod kurtka , teraz kurtka smierdzi bejem a mnie boli głowa i reka :(

noto panowie umówić się i w jakiś dzionek a raczej noc zrobic maraton na forum oczywiście w tym topicu ;)

normalnie jak to czytam to <lol2> chce mi sie bardzo smiac hehehehe :) w nocy sa czynne stacje benzynowe no nie :D wiec jaki problem? :P ja zapychalem wczoraj na stacje :D a dzis u Mnie sklepy normalnie otwarte sa :P kazdy przyrobić chce :D

kur**wa esh0, ty spales prz tym forum czy ki h**uj.No chyba nikt cie nie przegoni ja najdluzej bylem 4 godz. :)

12 godzin hmmm, windows tyle nie wytrzyma bez krytycznego wyjatka :)) wiec ja odpadam hihi,
kafka dla odmiany lol

radioaktiv napisał:
a ja mówie, że to ściema i fotomontaż :D

eeeeeeeeeeee sam widziałem,skurkowany jeszcze przed chwila miał 13godzin ,widzialem na głównejjjj :P

Dzisiaj moda na virusy,narazie 3 biedactwa znalazl mi mks,zobaczymy jak skonczy,jeszcze ze 3 siedza w kwarantannej,dzis jak mi sie monitor wzbudził to z 7 razy wyskakiwal komunikat o robaku w "temportary internet files" .....zablakane biedactwa no

doman, to masz porazke ja tez sie pie**rdolilem z jakims syfem.Chyba z 3 dni to usuwalem az w koncu sie wku..... i formata zrobilem :)

Wita smutek

No panowie teraz ta ja jestem zlamany polamany i zalamany i TRZEŹWY... Moja sympatya wyjedza o 6:45 z głownego do Wawy... Masakra, ale sie biedna bedzie męczyć w tym zatłoczonym pełnym niebezpieczeństw pociągu i to przez 4 godziny... Co ja bym zrobil dla niej zeby jej to umilic....

pozdro

ps nie spijcie bo Was okradną:)

Powrót