• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum Noca :) Czynny 22-6

w piatek impreza na ochocie do organizowania :P a w sobote hmm z panna gdzies bym sie wybral...

A ja wlasnie zasiadlam z lampka wina przed monitorkiem-zobaczymy co noc przyniesie ;-)

Jak ktos ma ochote, to moge sie podzielic, butelka jeszcze stoi <lol> ;-)

Witaj tomck dawno nie rozmawialismy :-) jesli nie spisz to pukaj do mnie na gg.
Chetnie sie z Toba podziele;-)

A ja właśnie opracowałem z bratem butelkę dobrego trunku mojego dziadka (czytaj wino) przeglądając DIY i pokazując bratu co stworzyliście! Coś mi sie wydaje, że bedziemy mieli kolejnego "napaleńca"....;))

Ta stronka wciąga jak chodzenie po bagnach....

Pozdawiam i miłych snów!

Ano pozdro pozdro,nie wiem tylko jak ty to robisz ze masz posta prawie dwie godziny pozniej a jednak przedemną...

A coz to jest>> niby ciemne....
ale jesne i pełne?:)
ANNO 1478 Kazimierz Pułaski

hhe moja imprezka piaktowa zaliczona i bylo cool uwielbiam jak setki dzieciakow z gimnazjum sie bawi i sa zadowoleni i jak pot scieka po scianach :) cala sala smierdziala i bylo wszysko wilgotne :) to lubie ...

ja nei wiem co tu tak cicho jest pozno ale nie za tak zachwile wychodze do roboty to jets straszne tak mi sie ..... nie chce

doman napisał:
Ano pozdro pozdro,nie wiem tylko jak ty to robisz ze masz posta prawie dwie godziny pozniej a jednak przedemną...

Jesli chodzi Ci o post ruthi, to moze dlatego, ze on napisdal 7 stycznia a Ty 8 ;-) ?

Nie ma to jak lutowc sobie wzmaka ,lutowac ,lutowac,cieszyc sie zyciem...

...az tu nagle nadchodzi kolej na jakas zenerke i sie okazuje zes ja stary zgubił!!!! a wkurzony doman przesuwa krzesła z !!kopa!!
Chyba sie ZARZNE :((((((((((

niech mi ktos rzuci mailem zenera 9V1 0.5W i 4 foliowe pochłaniacze ładunków :P :(

[ Dodano: 2005-01-09, 01:29 ]
Mycha, w tamtym poscie jest zawarte wyjasnienie :)

Witam

A ja wlasnie skonczylem robic moja przeto do tda7294 ufffff nareszcie ;) .

No teraz mogę isc spokojnie strzelic demona w pysk i spac :).

pozdr

jasne jasne godzina 2.30 prawie a ja sobie robie chwile od całek bo zajoba dostać moża, moja pierwsza noc bez snu (przy nauce) chyba będzie <lol> zszedłem totalnie na psy :P

no coz poradzic... szczere wspolczucia...

a juz w piateczek na studnioweczke trzeba isc :) .
Ojjjj bedzie sie działo...

pozdzr Budzik 3m sie

dzieki

na dzisiaj koniec bo już niedaje rady, i tak smuszam się bo nieanwidze sie uczyć takiego g...

studniówka :D coś pieknego, takiej imprezy chyba zadna osoba niemoże opuścic ;) chociaż znam takich troche ... bałwanki :)

Witam
Widze że nie jestem tutaj sam...

Co do studniówek i tym podobnych imprez - uwielbiam uczęszczać...

Pozdrawiam

Witam tegopieknego poranka ;) .

Pogoda jest wysmienita... tylko piasta w tylnym kole zrabana ;( . A tak dzis chcialem sobie na rowereku poszalec... No nic pozostaje mi tylko modyfikowac ta przeto..
A studniowka to moja pierszwa.. :P

O widze ze nikt tu nie zagladal jakis czas... :) . Alem Dzis zmeczonty jest. instalacje robilem sobie w aucie do subika. masakra wydawalo sie ze to bedzie pestka, a tu sie okazuje ze pol felki musialiem rozebrac. wyjolem nie tylko siedzenia ale takze wykladzine, deske schowek zmasakrowalem... burza... ale po kilku godzinach zalozone jest 6 mm kwadrat. powinno starczyc. a teraz do piatku musze i chce zrobic wzmaka juz final (zadnych pajakow, zadnych krzywych polaczen). W koncu to jest moja praca dyplomowa.

pozdr 3m sie

Powrót