• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Forum Noca :) Czynny 22-6

mIKI napisał:
ja jutro mam oststnie zaliczenie i wakacje... niestety mam tez co nie co na wrzesien;/
biochemia - jedno słowo , a tyle emocji, ja już dostaje pierdolca...
Kurna , studiuje na Polskich studiach w ojczystym języku,a wykładowca daje nam prezentacje pisane w jakimś specjalistycznym angielski - połowa czasu na naukę to www.ling.pl i rozczytywanie schematów kiepskiej jakości :)
Matura to jednak byłby czasy, a teraz jedna z 10 prezentacji z jednego semestru z biochemii to 100 stron i to w połowie po angielsku :D

mIKI napisał:
ja jutro mam oststnie zaliczenie i wakacje... niestety mam tez co nie co na wrzesien;/
fizyka :|
najglupsze jest to ze wiedzialem o co chodzi tylko nie spojzalem do notatek przed egzaminem :evil:
takero napisał:
teraz jedna z 10 prezentacji z jednego semestru z biochemii to 100 stron i to w połowie po angielsku
to juz moja fizyka jest latwiejsza :lol:

ja polalem biochemie wlasnie...
ja pie****e jaki to beznadziejny przedmiot. a najgorsza jest swiadomosc ze z ksiazki ktora ma ok 1000 stron w przyszlej pracy przydac mi sie moze (ale nie koniecznie) gora 50. nie wspomne juz ze 70% ksiazki to wzory, reakcje, cale cykle i szlaki... oczywiscie glupota jest uczenie sie tego na pamiec... niestety innej opcji nie ma...;/

hehe no zdecydowanie nie da sie sciagnac, szczegolnie gdy pilnuja co najmiej jak w jakims niemieckim obozie pracy i czekaja tylko na okazje...:)

niemam takich przedmiotow ale... jak mam taki w ktorym jest pelno wzorow to przynajmniej doktorek podchodzi do tego praktycznie - musze tylko wiedziec ze taki wzor istnieje i gdzie go znalezc :P
co innego fizyka :/

Teraz to jedyny czas u mnie by przejrzeć forum, bo mam remont. Przychodzę zmęczony i na dobranoc czytam sobie ;) Tylko myślenie już nie to wiec nie pisze nic ^^

Ja dziś malowałem kuchnie, pokój (oba po 25mkw :( ) i korytarz... najlepsze, czyli mój nowy pokój zostawiłem sobie na jutro ;D będzie oranż :mrgreen: Urządzam go "akustycznie" wytłumiam podłogę i sufit ;) Czymś jak APP. Potem na podłogę dywanik i bedzie dobrze ;)

[ Dodano: 2008-06-29, 02:38 ]
Czekałem na wyniki matur, ale nie ma ;( oke to jednak oke :neutral: Dzis sie dowiemy pewnie co i jak ;D

[ Dodano: 2008-08-10, 01:06 ]
Dobranoc Panowie i Panie ;)

[ Dodano: 2008-09-07, 02:41 ]
A tak sobie siedzę i przeglądam statystyki ;)

Dziwi mnie:

Skąd są użytkownicy
Poz Skąd Ilu
1 USA 1539
2 Warszawa 347
3 US 239
4 Canada 177

5 Kraków 170
6 World 167
7 Poznań 156
8 Đîńńč˙ 147
9 Łódź 143
10 Wrocław 134

Czy Ci pogrubieni to bot'y?
A Ci podkreśleni co robia? jest nas z Krakowa 170osób a ja tylko aktywny? Co to ma znaczyć ;)

Szymek_1992, a witam ;)

Wiesz że to nie łądnie się tak chwalić? Miej nadzieje że tego ZOMO nie przegląda :lol:

Ale pod osłoną nocy, to można przymknąć oko ;)

[ Dodano: 2008-09-19, 02:30 ]
Dobrej nocy ;) Przed chwilką napisałem post nr 500 ^^ sie mi wydarzyło akurat :grin:

Powrót