już nie :neutral:Overclocker napisał:Śpicie już ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
już nie :neutral:Overclocker napisał:Śpicie już ?
raffal81 napisał:wpychaja sie, nie wpuszcza drugiej osoby,
Tasior napisał:raffal81 napisał:wpychaja sie, nie wpuszcza drugiej osoby,
Domyslam sie ze to skrot myslowy, ale jak wjechac jak nie wpuszczaja? wepchnac sie... sam wczoraj musialem sie na rondo wepchnac (korek, nie to ze musialem szybko sie wcisnac), bo bym stał caly dzien... 40 minut zajeło mi wyjechanie z parkingu>rondo>skrzyzowanie>skrzyzowanie... I oczywiscie inni by chcieli zeby ich wpuscic - to paru sie wpusci, ale juz mnie... to szkoda gadac.
raffal81 napisał:Co do znizek za wiek jest to ze tak powiem oczywiste
raffal81 napisał:kierowca staje sie kierowca po uplywie ok 7 lat jazdy samochodem )))
raffal81 napisał:Teraz podobno ma wejsc przepis gdzie podniosa jeszcze poprzeczke wiekowa, jezeli bedziemy chciali isc na prawko to chyba ok 21 lat bedziemy musieli miec ale nie pamietam dokladnie co i jak
raffal81 napisał:W przypadku kiedy ojciec ze znizkami daje auto synalkowi, to sam podejmuje taka decyzje ktora moze sie skonczyc w wiadomy sposob ze ojciec straci znizki ))
Ja wiem tyle że ostatnio jak nie spałem ponad dobę to każda pozycja była dogodna do snu :wink: a odnośnie tych wielokrotności godzin snu też coś czytałem ale nie miałem okazji testować :wink:dabyl napisał:Macie jakieś doświadczenia związane z czymś takim?
normalnie śledzony jestemtoma085 napisał:csbiczek, a ty koleszko co już kombinujesz widziałem że zakupiłeś TBFC/G na allegro :grin:
Cicho ;pMaxi chlelusie![]()
CBŚ nie śpicsbiczek napisał:normalnie śledzony jestem