Aha...skoro tak-to właśnie jestem w trakcie napadu na Finlandię i lutuje sobie Uniampa,bo nie mogę spac,a to mnie uspokaja,chociaż finowie się juz powoli kończa i będę musiał sięgnąć po posiłki...a Sobieski ze swoją husarią tylko czeka :twisted:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a po co Ci to ? :shock:Bartuś napisał:proponuje zrobić ankiete co do marki ?![]()
Ostatnio kolega chwalił że Finlandia porzeczkowa jest dobra. Jak spróbowaliśmy tego z kolegami to pierwszy łyk to taki dziwny w smaku, a z każdym kolejnym coraz bardziej się z tego niedobrze robiło.freedi napisał:Aha...skoro tak-to właśnie jestem w trakcie napadu na Finlandię :twisted:
Generalnie odradzam splatanie picia wódki z zabawą w elektronikę bo prąd to jednak nie przelewki - ja się tam prądu boję :razz: Ale jeśli to tylko samo lutowanie bez uruchamiania to OK - oczywiście do momentu gdy rezystorki się nie mnożą w zastraszającym tempiefreedi napisał:właśnie jestem w trakcie napadu na Finlandię i lutuje sobie Uniampa
widze kolega z regionukombo napisał:regionalna to może być łomża wyborowa a export jak sama nazwa mówi jest na "eksport".