FW168 + Vifa BC25SG
jezeli ktos polaczyc ten woofer z ta slaba vifa to nie wroze dobrej jakosci temu wooferowi :???:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
FW168 + Vifa BC25SG
Jak na razie to kilka osób kupiło głośniki i teraz pytają co z tym zrobić - nie chcę psuć zabawy ale żadnego "wysypu" tutaj nie wróżę ![]() | ![]() |
jezeli ktos polaczyc ten woofer z ta slaba vifa to nie wroze dobrej jakosci temu wooferowi
Pawle, tenże głośniczek "ożeniony" jest również z 9950.
No chyba że nie "wróżysz dobrej jakości temu" zestawieniu głośników (FW168 + Vifa BC25SG).
Myślę, że nadinterpretujesz fakty. Być może gość po prostu miał te Vify, kupił Founteki bo np mają fajny stożek fazowy i sklecił zwrotkę. Ja też mogę kupić Ushera 8945A i połączyć z Missionem za 4zł. I co wtedy powiesz? Że Usher to kicha po ktoś go połączył z Missionem? | ![]() |
W którym miejscu? Takie zestawienie najbardziej mnie interesuje na dzień dzisiejszy.
zachecony niska cena mam ja ciagle w glowie
teraz widze sporo wieksza cene i nadal mam w glowie cene promocyjna... skoro wtedy akkus mogl cos na tym zarobic to pomyslcie ile teraz na tym przycinaja?
no i wlasnie dlatego wolalbym odrazu widziec te glosniki w wyzszej cenie niz teraz tak glupio o tym myslec...