• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Frezarka z leklerka

O kur..., nieźle. Ale czego się spodziewać za 25zł :grin: Trzeba kupić jakieś porządniejsze, może dłużej pociągną :grin:

To trzeba będzie zrobić wycieczkę do elektrycznego od razu i zaopatrzyć się w jakieś lepsze:) Myślę, że problemu nie będzie, żeby jakieś dobrać.

Ja na szczescie dostalem zapasowe ale i tak sadze ze tez szybko pojda w odstawke na rzecz jakichs lepszych ktore bedzie trzeba kupic

[ Dodano: 2010-03-06, 18:40 ]
Albo samemu poskładać jakieś porządne :mrgreen:

zapasowe szczotki byly we wszystkich zdobytych przezemnie kompletach ;p ....

podejrzewam ze ich zuzycie to kwestia jak dobrze wyważona zabawka (wirnik konkretnie) komu sie trafi ...
taka prawda sam zauważyłem jak każdą jedną włączyłem na 2s zeby sprawdzić czy jest sprawna to widziałem ze niektóre bardziej iskrzyły przy starcie...niektóre mniej

lklukasz dostales na pewno ze szczotkami po prostu takero Ci je musiał wyciągnąć - chyba pamiętasz jak kręcił że u niego porozrzucane są itp... jestem akurat co do tego pewien że szczotki tym co mieli dostać dorzuciłem... jedynie Jimiemu nie wrzuciłem jednej rączki ale to na pw załatwilismy i mu dosłałem

cob ja do tej pory nie dostałem od takero nic w zamian za frezarkę... więc także mam z nim nierozstrzygniętą sprawę

Nie na temat...
Jeśli dobrze pamiętam to nie pierwsza taka sytuacja, gdzie Takero najpierw bierze za coś pieniądze, a potem się nie odzywa długie tygodnie. Kiedyś też była podobna afera. Dodam tylko tyle, że po dłuuugim okresie w końcu wszystko zakończyło się szczęśliwie. Nie rozumiem tego, ale jeśli nie ma czasu to po co w ogóle bierze od ludzi pieniądze??
Jakoś nigdy bym nic od niego nie kupił. Po prostu wyrobił sobie opinię osoby, której nie można ufać :neutral:

Ja też nie dostałem szczoteczki zapasowej. Ale to pewnie tego kwestia że to drugi rzut był...

paldo - tak dokladnie wlasnie dlatego nie dostales, gdybys czytał ten temat na bieżąco to nie musiałbyś sam na to wpadać

W związku z tym, że mamy poniedziałek, po wstępnym ustaleniach z bawolkiem, zakładamy nową listę chętnych na frezarki:
1. krasz1
2. dami300189
3. maniek19
4. Pogromca mitow

To chyba póki co wszyscy chętni, niech potwierdzą to wpisując się pod listą.

Witam!
Widzę,że jest robiona nowa lista na frezarki,jestem chętny na jedną sztukę ,więc dopisuję się do listy.
1. krasz1
2. dami300189
3. maniek19
4. Pogromca mitow
5. llero1

No to jedziemy:

1. krasz1
2. dami300189
3. maniek19
4. Pogromca mitow
5. llero1
6. freedi

ja pierdziele widze ze niektorzy sa w strasznie goracej wodzie kąpani.... napisalem w poniedziałek bo dzisiaj podskocze po 17tej zobaczyc czy są ... i ile ich jest jezeli są ...

po co mialbym sobie bez powodu "wymyslac dzien tygodnia" ....panowie pasuje się wykazać i troszke pomyślec o co chodzilo z "poniedzialkiem" .....

bawolek oczywiście masz rację,ale to chyba mogło wprowadzić w błąd:

W związku z tym, że mamy poniedziałek, po wstępnym ustaleniach z bawolkiem, zakładamy nową listę chętnych na frezarki:
także krasz bez niepotrzebnej ekscytacji :wink:
Byłem w sobotę w Lec w Kielcach i nie mają takowych frezarek i nawet nie słyszeli o takiej promocji!...

jaromas napisał:
paldo - tak dokladnie wlasnie dlatego nie dostales, gdybys czytał ten temat na bieżąco to nie musiałbyś sam na to wpadać

Właśnie czytam ten temat, dla tego takie przypuszczenie wysunełem. Sorry ale nie chce mi się na potwierdzenie tego czytać 15stron dyskusji, a dokładnie nie pamiętam czego w 2gim rzucie nie było.

Swoją drogą z Takero dziwna akcja, że niektórzy jeszcze tych frezarek nie dostali, mimo że nawet po domach rozwoził :roll: Ja to bym się wkurzył jak bym miał tyle czekac. Kasa jeszcze rozumiem, może rozwalił i nie ma (co go nie tłumaczy, ale mozna to jakoś zrozumiec), ale że frezarki nie dostarczone to się dziwię :shock: Podobnie jeśli idzie o wysyłke kitu dla Jaromasa. Przeciez wysyłka pocztą to jakies 13zł. No ale nie moja sprawa. Prędzej czy później pewnie zamieszanie się wyjaśni ;)

Powrót