Jak to możliwe? W takim razie jest to bezużyteczne narzędzie.do tego nie ma blokady, więc czasem jest niewygodnie trzymać wciśnięty i frezować..
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak to możliwe? W takim razie jest to bezużyteczne narzędzie.do tego nie ma blokady, więc czasem jest niewygodnie trzymać wciśnięty i frezować..
To akurat ma każda frezarka ze wględu na bezpieczeństwo. A miejsce rzeczywiście jest kiepskie ale można się przyzwyczaić.Przeszkadza natomiast brak blokady włącznika zasilania,
bo trzeba trzymać cały czas wciśnięty, a że jest w kiepskim miejscu, to mam zamiar to zmienić.
Polecam ten dział: http://diyaudio.pl/uploader.phpZdjęcia cyrkla i otworów tutaj
Jeśli 0-2 tyś to pierwszy zakres kwotowy to niezły rozrzut cenowy..Z ograniczonym budżetem : Bosch POF 1400 ACE lub Bosch POF 1200 AE
Z budżetem do 2 tyś. :Festool OF 1010 EBQ ,Bosch GMF 1600 CE,Makita RP1800FX
Jimi jak będziesz miał chwilę sprawdź na ile precyzyjnie możesz regulować głębokość tym górnym pokrętłem.Zero luzow etc.
Nie ma problemu tylko za tydzien lub dwaJimi jak będziesz miał chwilę sprawdź na ile precyzyjnie możesz regulować głębokość tym górnym pokrętłem.