Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A wiesz dlaczego?
Powiem na przykładzie:
Swego czasu Celma zrobiła fuzję z Boschem.
Po jakimś czasie zaczęła wyprzedawać park maszynowy, a że szukałem maszyn do Firmy pojechałem tam i miałem okazję pogadać z pracownikami. Bosch potrzebował tej fuzji nie dla rozszerzenia produkcji, a co za tym idzie wprowadzenia nowej myśli technologicznej, ale potrzebował i dostał rynek zbytu z siecią sprzedży w prawie 40-sto milionowym kraju, dlatego z zakładów zrobił magazyny swoich produktów zamiast produkcji w naszym kraju.
Celma po jakimś czasie się podniosła i robi naprawdę porządne elektronarzędzia, ale w asortymencie i dostępności produktów widać braki kapitałowe.
Niektóre elektronarzędzia choć w ofercie widnieją, nie są dostępne. Ot takie chałupnictwo. A szkoda cholera!!!
bawilem sie jej starsza wersja, ale o ten model chodziPaweł, mówisz o RT0700CX2J??
a po co zmieniac cos co jest dobre?Na udoskonalanie i tworzenie nowych produktów też chyba nie mają kasy bo wiertarka którą kupiłem jest wyprodukowana w 2015r a wygląda tak samo jak produkowana 30 lat temu.
tak jest! moja frezarka wystepuje pod 3-4 markami! multiszlifierka wyglada identycznie jak ta z biedronki opalarka tez wyglada na chinszczyzne... chyba zasada jest taka ze im brzydsze tym wieksze prawdopodobienstwo ze sami to robia ![]() swoja droga to chyba kazdy w tych czasach ma brandowane produkty i nikogo to juz nie dziwi | ![]() |
Ale spartolenia świeżo ofornirowanych kolumn raczej gwarancja nie obejmujePlusem jest to, że ma chyba 3 lata gwarancji
W Graphite mam już takie luzy na prowadnicy że frez rusza się 1mm na boki. Da się to jakoś naprawić?
Witam wszystkich.Ostatnio w lidlowej promocji zakupiłem frezarkę Parkside z kompletem frezów (g... wartych oczywiście) za 179zł.
Czytałem, że te frezarki za specjalne nie są, ale że to aż taki badziew to się nie spodziewałem.
Zrobiliśmy nią 4, może 5 prób podfrezowań i później udało się zrobić podfrezowania w kolumnach pod 4 głośniki.
Przy wycinaniu już na wylot trzeciego otworu poleciało łożysko i dostała bicia na frezie, więc nie przeżyła frezowania jednego kompletu kolumn.
Po tym doświadczeniu zdecydowanie odradzam kupowanie elektronarzędzi w markecie spożywczym![]()