• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Galeria zdjęć do kalendarza na 2015 rok - dodaj swoje zdjęcia!

Pawle,ale masz parcie na szkło.;)
O przepraszam,na plakat.:biggrin:

Ostatnia edycja:
b0sh9b4ihy14v4i3lgyq_1407489811.jpg

Wszystkie dostępne w dużo większej rozdzielczości, w części przydało by się poprawić kolory/naświetlenie, ale to kwestia szybkiego PP.

ruffpl sugerował żebym wrzucił fotki swojego subwoofera, czy może ktoś przejrzeć LINK oraz LINK i stwierdzić czy jakieś foto się nadaję? Strasznie ciężko mi się ocenia własne zdjęcia.

Wszystkie fotki mam w RAW z canon 500d, wrzucac rawy? Wogóle to kto zajmuję się kalendarzem? :)

jakosciowo zdjecia dobre, ale wysil sie troche bardziej i pobaw sie z prezentacja

mi sie widzi zdjecie w poziomie na tle calego systemu. sub na pierwszym planie wyostrzony, reszta lekko rozmyta... pobaw sie z tlem itp ;)

panowie, trzeba ruszyc z pracami!
coraz blizej koniec roku a zdjec nadal brakuje!
jedne sa w drodze...
a kolejne?
marian? skonczysz te kolumny do konca roku? :D

marian? skonczysz te kolumny do konca roku?

Jeśli chodzi o pełne wykończenie, to niestety nie.
Planuję "zabezpieczyć" obudowy do czasu aż uzbieram na lakier PRO.
Jeśli takie fotki będą OK to spoko, mogę się postarać o jakiejś lepszej jakości.

nie wiem/nie pamiętam jak było rok temu. W grudniu kalendarz do ręki to pewnie tak najpóźniej na początku listopada musi być zlecony już firmie projekt do realizacji ?

Powrót