Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Też już o tym myślałem własnie fajnie jak by w tle były charakterystyczne dla danej pory roku tło... Naproście będzie obrabiać to chyba w photoshopie tj. wyciąć kolumny, wzmacniacz czy tym podobny DIY i wkomponować w jakieś trafne tło z neta...panowie, mamy piekna jesien
zabierzcie kolumny w plener i robcie zdjecia - beda idealne na jesienne miesiace!
nie licza sie kolumny a dobre zdjecia
beda ladne zdjecia - bedzie kalendarz!
panowie, mamy piekna jesien
zabierzcie kolumny w plener i robcie zdjecia - beda idealne na jesienne miesiace!
juz namowilem jedna znajoma na takie zdjecia. czekam tylko az wyzdrowieje![]()
Zdecydowanie pierwsze.![]()
![]()
kolejny kandydat
ktore lepsze?
ja nie zrobie bo nie mam sprawnego aparatuPaweł, zrób zdjęcie kolumn nie liści...![]()
od poczatku mialem wizje na zdjecie z fontanna a tu niespodzianka - nie podoba sieZdecydowanie pierwsze.
od poczatku mialem wizje na zdjecie z fontanna a tu niespodzianka - nie podoba sie
nie zapominaj ze to idzie do kalendarza ktory bedzie drukowany na formacie A3!Bo to mają być zdjęcia kolumn z czymś w tle, np. tą fontanną, a nie fontanną z kolumnami w tle.
Choć kolumny są na pierwszym planie, to procentowo tła jest więcej niż kolumn.
slyszalem ze w tym roku ma nie byc zimyi mam nadzieję że śnieg zdąży spaść
masz obecny kalendarz? masz jakis inny kalendarz na A3?tylko troche inaczej wykadrowane
Kolory kolorami ale na tym zdjeciu jest wszystko i nie ma niczego. Moim zdaniem najwazniejszym motywem sa tu kolumny a tlo to rzecz drugoplanowa lecz rownie wazna jako czesc zdjecia, wiec ja bym wyeksponowal je tak w momencie robienia zdjeciaa szerszy kadr mi sie podobal ze wzgledu na kolory![]()
Swoja droga Pawle, dobrze, ze nic nie trysnelo z tego wichajstru na którym postawiles kolumny... Zawsze mogla jakas uszczelka nawalic czy cos![]() | ![]() |