• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Galeria zdjęć do kalendarza na 2015 rok - dodaj swoje zdjęcia!

W razie co , służę pomocą . Z tego co wiem jakość druku była do zaakceptowania, nikt nie narzekał.

nie licza sie kolumny a dobre zdjecia
beda ladne zdjecia - bedzie kalendarz!

panowie, mamy piekna jesien
zabierzcie kolumny w plener i robcie zdjecia - beda idealne na jesienne miesiace!

juz namowilem jedna znajoma na takie zdjecia. czekam tylko az wyzdrowieje ;)

zabierzcie kolumny w plener i robcie zdjecia - beda idealne na jesienne miesiace!
Też już o tym myślałem własnie fajnie jak by w tle były charakterystyczne dla danej pory roku tło... Naproście będzie obrabiać to chyba w photoshopie tj. wyciąć kolumny, wzmacniacz czy tym podobny DIY i wkomponować w jakieś trafne tło z neta...

Jak zrobisz to perfekcyjnie to ok, ale zazwyczaj takie kobinacje da sie latwo zauwazyc i przewaznie wyglada to kiespko, tak jak Pawel napisal, klamoty pod pache i do lasu.

l13nwi2p9ns8keuvvz8i_1414182128.jpg
mmy2gcn8h1sqm00nemyp_1414181969.jpg

kolejny kandydat
ktore lepsze?

nie licza sie kolumny a dobre zdjecia
beda ladne zdjecia - bedzie kalendarz!

juz namowilem jedna znajoma na takie zdjecia. czekam tylko az wyzdrowieje ;)

Musiałbym wynająć ludzi z Tybetu aby mi to wynieśli do parku;p prawie 50kg sztuka;p

od poczatku mialem wizje na zdjecie z fontanna a tu niespodzianka - nie podoba sie

Bo to mają być zdjęcia kolumn z czymś w tle, np. tą fontanną, a nie fontanną z kolumnami w tle.
Choć kolumny są na pierwszym planie, to procentowo tła jest więcej niż kolumn.
Pierwsze zdjęcie już jest trochę lepsze.
Tematem kalendarza jest sprzęt, a nie łono natury ;)

Ja tych moich Wilsonów nie skończę do końca roku, ale te monitory co mam zabrać na AS może tak, wtedy coś pstryknę na łonie natury, i mam nadzieję że śnieg zdąży spaść ;)

Bo to mają być zdjęcia kolumn z czymś w tle, np. tą fontanną, a nie fontanną z kolumnami w tle.
Choć kolumny są na pierwszym planie, to procentowo tła jest więcej niż kolumn.
nie zapominaj ze to idzie do kalendarza ktory bedzie drukowany na formacie A3!
bralem to pod uwage i dlatego sa takie proporcje a nie inne.
zobacz sobie kalendarze innych firm to zrozumiesz

no i kolumny sa na pierwszym planie :p

i mam nadzieję że śnieg zdąży spaść
slyszalem ze w tym roku ma nie byc zimy :(
dopiero od stycznia ma byc snieg
oby sie mylili ;)

A mnie się podoba i pierwsze jak również i drugie, tylko troche inaczej wykadrowane, że tak to nazwe;) Pozwolilem sobie na mala zmiane, mam nadzieje, ze Pawel nie ma nic przeciwko;)
rm3xq9cejmps0fzcczqh_1414525600.jpg

Nie mam kalendarza, to tylko moje zdanie na temat zdjecia, ok.
a szerszy kadr mi sie podobal ze wzgledu na kolory ;)
Kolory kolorami ale na tym zdjeciu jest wszystko i nie ma niczego. Moim zdaniem najwazniejszym motywem sa tu kolumny a tlo to rzecz drugoplanowa lecz rownie wazna jako czesc zdjecia, wiec ja bym wyeksponowal je tak w momencie robienia zdjecia;) (kolory tez widac pieknie)

Ostatnia edycja:
Nie na temat...
Swoja droga Pawle, dobrze, ze nic nie trysnelo z tego wichajstru na którym postawiles kolumny... Zawsze mogla jakas uszczelka nawalic czy cos;)

A teraz popatrz na obrobione zdjecie i na oryginal. Jak tak patrzysz na oryginal, to na co zwraacasz najwieksza uwage? Na czym sie najbardziej skupiasz? Ogladasz tlo, wpatrujesz sie w nie, co nie...
A Teraz spojrz na obrobione zdjecie. Na co zracasz najwieksza uwage? Na czym skupia sie Twoj wzrok?;)
Jesli mial bym miec kalendarz, to chcial bym by tak to wlasnie wygladalo. Nawet na formacie A3. Zawsze mozesz troche inaczej wykadrowac kolumny do tego formatu ale pamietaj, ze to one maja przykuwac uwage;)
692zuh93yc0jz7xpesb0_1414588916.jpg

Mozesz oczywiscie pokombinowac tak, by to najlepiej pasowalo do A3 ale wyeksponuj te kolumny no;)

Ostatnia edycja:
Powrót