• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Galeria zdjęć do kalendarza na 2015 rok - dodaj swoje zdjęcia!

A tak by nie bylo lepiej

To jest pytanie?

Chcę zobaczyć całe kolumny.
Dziwne jest to, że front kolumny jest "dopieszczony" (robiony na CNC?) a głośniki są przykręcone na wkręty KG.

Dobra, już widzę temat.
Ale z tymi wkrętami to tak trochę kiepsko.

Ostatnia edycja:
Uważam, że gdyby te wkręty idealnie licowały z frontami głośników, to wyglądałyby nawet lepiej od wystających łbów z gniazdami imbusowymi, czy typu torx.

Nie na temat...
Zgadzam się z neequo jedynie widzę, że do tweetera są nieco za duże i tam wygląda to fatalnie trzeba by było znaleźć jakieś mniejsze.

Ostatnia edycja:
Niestety kolumny są po małych przejściach już, jedna zaliczyła glebę + mały przejazd bokiem, oraz są trochę poobdzierane (przez dzieci i ich zabawki), więc ciężko mi będzie zrobić zdjęcia pokazowe. To pierwsze było zaraz po skończeniu. W całości wyglądają tak:

znowu kalendarze beda za pozno! :mad:

1.

2.

3.
l13nwi2p9ns8keuvvz8i_1414182128.jpg
mmy2gcn8h1sqm00nemyp_1414181969.jpg

4.

5.

6.

7.

no i brakuje nam zdjec! :(

Wstawiłeś poglądowe czy te zdjęcia dokładnie będą.
Bo kolumn dałem inne jest w pliku, a wzmacniacza z telefonu? ;)

Kiedyś już wklejałem, musiał bym zrobić jakieś PP (do tego forum coś z kolorami wariuje) na nich ale są w rozdziałce 5kx4k:

nywoe4s8i3lkl5u8wp3o_1419240425.jpg
brukx0551xej0h2doivt_1419240423.jpg

Mam inne ujęcia, kwestia wybrania lub sklejenia w jedno.

Ostatnia edycja:

Nada się? (mogę wysłać ciut większe zdjęcia)
Jeśli się nadaje to zamawiam listopad ;)

Pogladowe na szybko ;)
Zdjecia gi zniknely wiec nie wklejalem
A co powiecie na mix zdjec "w trakcie budowy"? Plus nasze grupowe zdjecie z as ;)

A nie lepiej zrobić mix zdjęć z tematu budowanie na ekranie, aby pokazać ile się dzieje na forum? Mniejsze, ale jest ich więcej na stronie. A perełki ciut większe jako finish na stronie. Takie luźne przemyślenie.. :)

Powrót