• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu

Status
Ten wątek został zamknięty.
Pawel S. napisał:
wplacili wszysscy poza lukaszem :P

ide dzisiaj sie dowiedziec co i jak...

tomek, wplaciles tylko 30zl - odbior osobisty?
Niee, napisałem Ci PW, że masz poczekać z wysyłką jeśli możesz bo coś jeszcze zamówię jeśli będzie możliwość... Ale 30 wpłaciłem żeby cyrkiel był już zaklepany :)

[ Dodano: 2010-11-25, 14:01 ]

kiedy je odbiore i zapakuje

bylem dzisiaj dowiedziec sie czy juz gotowe...
okazalo sie ze chlopaki od lasera sie nudza z braku roboty ale za to gietarki i spawacze sa bardzo obciazeni i to wlasnie tam zalegaja czesci
podobno do konca tygodnia beda gotowe (mam nadzieje)

szkoda ze nie zrobilem zdjecia w pracy

cyrkle sa gotowe ale okazalo sie ze kolek zamiast byc na krawedzi zostal "wstrzelony" 15mm od krawedzi!
daje nam to minimalny otwor w obudowie ok 45mm!
tak wiec jest to niedopuszczalne i dalem to do poprawki

sound129, zamiast pytac sie o cene i wkurzac mnie po raz kolejny (ty pierwszy raz) to lepiej poczytaj temat

no i mam cyrkle ;)
niestety komunikacja w miescie kompletnie sparalizowana wiec nie zdazylem ani dzisiaj ani jutro kupic kopret na wysylke

tak wiec wysylka dopiero w poniedzialek

Przepraszam wszystkich ale przez przygotowania do świąt i wyjazd do rodziny mojej dziewczyny nie zdążyłem nic wysłać

---------- Post dodany o 11:08 ---------- Poprzedni post o 11:08 ----------

Przepraszam wszystkich ale przez przygotowania do świąt i wyjazd do rodziny mojej dziewczyny nie zdążyłem nic wysłać

Spoko, może to i nawet lepiej jak wyślesz po Świętach... W tym okresie paczki lubią ginąć na poczcie :D

tak bo wszystkim kurierom potrzebny twoj cyrkiel
a 99,99proc ludzi nawet nie bedzie wiedziec do czego to sluzy:biggrin:

lklukasz, nie chodziło mi o to ze ukradną dla wartości przedmiotu tylko bardziej ze im zaginie w tym ich całym nieładzie...

Unikajcie Panowie jak ognia firmy kurierskiej K-Ex (dawniej Kolporter). Kupiłem ponad tydzień temu ekran do kina domowego (koszt 3 kzł). Po tygodniu poszukiwań znalazł się w stanie opłakanym. Dodam, że zabezpieczony był nad wyraz dobrze. Paczka wyglądała na celowo otwartą i przeszukaną. Nie mogę odżałować ekranu, bo był klasowy (ScreenInnovations).:mad:

to trezeba bylo nie odbierac paczki ze wzgledu na jej zniszczenie
poprosic kuriera o sporzadzenie protokolu
i zlozyc skarge i zarzadac zwrotu kasy od sprzedawcy

---------- Post dodany o 16:32 ---------- Poprzedni post o 16:30 ----------

sorry Pawel, ze ot ale nie da sie zrobic wygasajacego

jak zdaze to dzisiaj wysle te bez pretow
niestety musze czekac do nowego roku na sklep z metalami kolorowymi. no chyba ze kupie rurki w casto za 4x wiecej :P

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót