Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tylko, że fajnie byłoby taki cyrkiel mieć z nierdzewki 1,5-2mm a nie każdy sobie powierci w tym.. :wink:bazookie napisał:Otwory powiercimy sobie sami. Taka jest moja propozycja.
zapomnij :lol:dolphin123 napisał:Tylko, że fajnie byłoby taki cyrkiel mieć z nierdzewki 1,5-2mm
to jest stal a nie alu wiec bedzie zapewne 1mm :]dabyl napisał:Myślę, że ocynk 2mm (może 3)
jak zrobie projekt i dam do wyceny - ale to dopiero w nowym rokudabyl napisał:Paweł kiedy będziesz wiedział na ile realne jest to zamówienie?
uuuuu, myślę, że 1mm to troszku mało. Blacha tej grubości jest dosyć "giętka" i łatwo będzie to uszkodzić - wygiąć przez przypadek czy coś w tym stylu. Wiem, że to zależy jak kto się będzie z tym obchodził ale zawsze istnieje ryzyko. Poza tym ciężko będzie osadzić w tym 1mm "dziób". Ja bym był jednak za tymi dwoma milimetrami - 3 to może faktycznie juz przesada.Pawel S. napisał:to jest stal a nie alu wiec bedzie zapewne 1mm :]
ja mam z półtora nierdzewki i ta się też wygięła w jednym ze stołów bardzo łatwo, także śmiało dałbym alu 3mm. Alu 3mm przy kilku osobach mógłbym zamówić na laserze, pytanie jak połączyć ze sobą płytę na której stoi frezarka z płytką do mocowania prętów i tym samym kolec?dabyl napisał:Poza tym ciężko będzie osadzić w tym 1mm "dziób". Ja bym był jednak za tymi dwoma milimetrami - 3 to może faktycznie juz przesada.
dolphin123 napisał:pytanie jak połączyć ze sobą płytę na której stoi frezarka z płytką do mocowania prętów i tym samym kolec?
:shock:dabyl napisał:uuuuu, myślę, że 1mm to troszku mało. Blacha tej grubości jest dosyć "giętka" i łatwo będzie to uszkodzić - wygiąć przez przypadek czy coś w tym stylu.
no i z tym mam najwiekszy problem :???: chyba najlepiej bedzie spawac lub zgrzewac - ale o tym pogadam pozniejdabyl napisał:Poza tym ciężko będzie osadzić w tym 1mm "dziób"
blacha 2x ciezsza = 2x drozsza ;]dabyl napisał:Poza tym ten dodatkowy milimetr grubości chyba nie podniesie az tak bardzo ceny
jak ty chcesz dac plaska blache to nic dziwnego ze sie martwisz o sztywnosc :lol:dabyl napisał:Może coś takiego? Oczywiście wymiary do ustalenia
gieta blachadolphin123 napisał:pytanie jak połączyć ze sobą płytę na której stoi frezarka z płytką do mocowania prętów i tym samym kolec?
no wlasnie - jeden ktory wie o co chodziscut napisał:jak się pozagina to sztywność będzie dobra