• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu

Status
Ten wątek został zamknięty.
Póki co 50zł za cyrkiel wychodzi. Zamówiłem 5 sztuk.
Jak przyjdą do mnie to sprawdzę jakość i dam znać co i jak.

1x Hermes
1x Sir Ed
1x radecky
1x omirp

Ostatnia edycja:
Jakie zamawiasz te cyrkle może i ja się załapie i akurat pasuje do mojej frezarki Bosch POF 1200.

Już mamy komplet ludzi:
1x Hermes
1x Sir Ed
1x radecky
1x omirp
1x aeron

PS Proszę o złączenie postów

Wszystko wskazuje na to, że cyrkle nie dojdą do jutra (11.09-25.09 jestem na urlopie), wobec czego wysyłka z mojej strony będzie miała miejsce po powrocie.

szerokie zamawia hermes

ja tych standardow obecnych nie zamawiam!
odkupuje jedynie lezaki magazynowe

Gdyby ktoś miał na zbyciu cyrkiel, bo widzę, że już po zamówieniach to chętnie wezmę sztukę.
Mam Bosch 1200 - taka sama podstawka co do 1400.

Pozdrawiam,
Marcin

Dostałem info, że cyrkle dotarły do domu.
Po urlopie się rozliczymy i wszystko porozsyłam.
Pozdro

Może żeby przyspieszyć, niech osoby chętne na szerszy cyrkiel wyrażą swoje zainteresowanie, a jeżeli 25.09 okaże się że cyrkle są w porządku to od razu zamówimy nową partię.

To ja wyrażam zainteresowanie na cyrkiel pasujący szerokością (otwory sobie poprawię) pod stopę frezarki 149 mm (MacAllister). Z tego co widziałem to "szerokie cyrkle" mają ok 200 mm szerokości - czy takie planujecie zamówić? :)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót