• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

grupowe zamowienie cyrkli do frezarek - rozpoznanie tematu

Status
Ten wątek został zamknięty.
W końcu udało mi się przetestować cyrkiel, użyłem oryginalnym prętów od frezarki. Nawet przyjemnie się tym pracuje. LED w frezarce się przydaje, bez podświetlenia słabo widać. Jeszcze raz dzięki Hermes i Paweł!

Witam serdecznie wszystkich uczestników forum. Zainteresował mnie cyrkiel oferowany na forum. Byłbym zainteresowany kupnem mniejszego. Jeżeli istnieje możliwość zakupu to proszę o kontakt w celu uzgodnienia sposobu zapłaty i przesyłki.

Witam serdecznie forumowiczów. Interesuje mnie cyrkiel duży z prętami. Jeśli jest możliwość zakupu proszę o kontakt.

niestety brak
ja nie planuje zamowienia

musisz pilnowac tematu i pisac sie na zamowienie jak ktos z forumowiczow bedzie zamawial

Witam forumowiczów. Jestem również zainteresowany dużym cyrklem z prętami. Jeżeli ktoś z Was chciałby się pozbyć, proszę o kontakt. Pozdrawiam.

Witam wszystkich też chętnie kupię cyrkiel,jeżeli ktoś z Was chciałby się pozbyć, proszę o kontakt PW.

Gdzie w warszawie wykonam taki cyrkiel?

- - - - - aktualizacja - - - - -

Ja mógłbym coś zadziałać, proszę o namiary gdzie w wawie wytną taki cyrkiel?

Ja jutro jadę spawać swojego wrzucę jak już będzie gotowy i przetestowany.
Materiału zostało mi jeszcze gdzieś na dwa takie cyrkle jak się sprawdzi to mogę wykonać.

Uwaga! Ruszamy z grupowym zamówieniem na cyrkle! :)
Cyrkle będą wykonywane przez kolegę Tranzyt. Cena początkowa to 70zł, wiadomo że przy większych ilościach możemy ją zredukować. Cyrkle będą standardowe w większości przypadków, a osoby zainteresowane specjalnym proszę o podanie tego przy liście chętnych.

1. Dawid-SS - dwie sztuki (jeden normalny a drugi specjalny)
2. ...
Zachęcam do wpisów, zbieramy zamówienia przez dwa tygodnie (lub wstrzymania na forum po przez wpis).

Mam nadzieję że kolega Tranzyt też się tu wypowie w tej sprawie i pokażę Wam jak te cyrkle wyglądać mają i z czego są zbudowane.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót