Panowie,zagrał bym sobie w takie coś lub podobne: https://www.youtube.com/watch?v=W4XNgb32vCQ ...ale ja mam XP i nie chcę go zmieniać... Jakie gry polecacie?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A gra ktoś w Diablo III może
A gra ktoś w Diablo III może ?
Potem sobie zapomniałem o tym i jakoś 1miech temu rzuciło mi się w oczy i kupiłem.
Recenzja będzie krótka
Ale KUPA !
wytrzymałem 2h i wróciłem do d2 + lod
W Battlefielda byś chciał zagrać? To spróbuj dorwać Bad Company 1 lub 2 (bardzo ciekawe multi, świetny system strzelania, taki "nieidealny" jak to w innych shooterach da się obserwować. One pójdą na XP. Jak coś innego w tematach wojenno nowoczesnych to polecić mogę jedynego dobrego CODa w tych realiach czyli Modern Warfare zwany COD'em 4.
Btw to grałeś za 100zł/h
Grałem w demo i faktycznie nie porywało.
Hmmm... ja nie mam takich problemów... bo na moim sprzęcie pewnie i tak ta gra nie pójdzie ![]() Za to internet, Sudoku, Mahjong i Kulki - śmigają aż miło ![]() | ![]() |
wróciłem do d2 + lod
A znacie grę która dzieje się w kosmosie,lata się statkiem i zbiera mineraly? walki między statkami też tam są,widziałem kiedyś tę grę na Hyperze,ale to było dawno i nie pamiętam nazwy.
Grasz może na BN ?
"nowy" BG