• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

GRY na długie zimowe wieczory

W Battlefielda byś chciał zagrać? To spróbuj dorwać Bad Company 1 lub 2 (bardzo ciekawe multi, świetny system strzelania, taki "nieidealny" jak to w innych shooterach da się obserwować. One pójdą na XP. Jak coś innego w tematach wojenno nowoczesnych to polecić mogę jedynego dobrego CODa w tych realiach czyli Modern Warfare zwany COD'em 4.

fallout 3 zakonczony ;)

musze cofnac sie o pare save'ow bo jeszcze spora czesc mapy nie odkryta...

---------- Post dodany o 21:05 ---------- Poprzedni post o 21:03 ----------

aha - czy chwalilem sie ze moja dziewczyna wciagnela sie w Gran Turismo ? :D

A gra ktoś w Diablo III może ? kiedyś dużo czasu spędziłem przy Diablo II LoD, i tak myślę czy by nie zakupić sobie i tej części... (chodź to bardzo czasochłonne zajęcie, a czasu coraz mniej ;P).

A gra ktoś w Diablo III może ?

Jakoś kilka dni po premierze byłem w mpiku z chęciom kupna niestety nie było już :)
Potem sobie zapomniałem o tym i jakoś 1miech temu rzuciło mi się w oczy i kupiłem.
Recenzja będzie krótka :cool:
Ale KUPA !
wytrzymałem 2h i wróciłem do d2 + lod :)

Potem sobie zapomniałem o tym i jakoś 1miech temu rzuciło mi się w oczy i kupiłem.
Recenzja będzie krótka
Ale KUPA !
wytrzymałem 2h i wróciłem do d2 + lod

Też noszę sie z zamiarem kupna ile razy jestem w pobliżu empiku, a jestem często :D. Ale chyba w takim razie sobie odpuszczę. Grałem w demo i faktycznie nie porywało. Bijatyka ok ale cała reszta już wtedy wydała mi sie słaba.

Btw to grałeś za 100zł/h :lol:

W Battlefielda byś chciał zagrać? To spróbuj dorwać Bad Company 1 lub 2 (bardzo ciekawe multi, świetny system strzelania, taki "nieidealny" jak to w innych shooterach da się obserwować. One pójdą na XP. Jak coś innego w tematach wojenno nowoczesnych to polecić mogę jedynego dobrego CODa w tych realiach czyli Modern Warfare zwany COD'em 4.

Spróbowałem tego Battlefilda Bad Company,nawet spoko,ale żeby mnie to wciągnęło na dłużej to nie,no jakoś nie...

A znacie grę która dzieje się w kosmosie,lata się statkiem i zbiera mineraly? walki między statkami też tam są,widziałem kiedyś tę grę na Hyperze,ale to było dawno i nie pamiętam nazwy.

Freespace 2 mi się przypomniało, ale to był wypas...
No i jeszcze Starlancer i Freelancer :)

Za śmieszne pieniądze, już od 1$, można mieć parę gierek : http://www.humblebundle.com/ . Za 6 $ odblkowuje się kolejna gra. Ustawiamy w pkt 1 Custom anmount, wpiszujemy kwotę jaką chcemy przekazać, podajemy e-mail, klikamy w formę płatości np pay-pal i za chwile dostajemy na email link z kluczem do steam dla gier i soundtracka :).

Jak ktoś naprawdę lubi przysiąść nad jakąś grą to polecam serię Anno. Moim zdaniem najbardziej udane 1404. Kilka razy nie wiadomo kiedy "zgubiłem" pół nocy :)

Powrót