pascal, teraz to jest zabawne - ale zapewniam ze tak nie jest gdy ktos naprawde jest alkoholikiem... :evil:pascal napisał:Mam na imię Pascal i jestem alkoholikiem .
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
pascal, teraz to jest zabawne - ale zapewniam ze tak nie jest gdy ktos naprawde jest alkoholikiem... :evil:pascal napisał:Mam na imię Pascal i jestem alkoholikiem .
funiax1 napisał:Ja popijam sobie swojskie winko które sam robię, 2 czasem 3 lampki wieczorem.
no wyglada na to ze nie...tomaszo napisał:Pawel S. - to znaczy, ze jak otwarcie i bez klopotow mowie, ze jestem alkotego to nie jestem?? Heheh - UFFFFF....
u mnie w lozku mam schowane pare litrow weselnych :lol:maryush napisał:Czasem rodzina płaci za wykonane usługi właśnie takimi trunkami, najczęściej piwem
Pawel S. napisał:u mnie w lozku mam schowane pare litrow weselnych
ok 1 opakowania na 3 tygodnie= ok 50 sztDIGIPROCOMP napisał:Może kolejny temat "ile pieluch miesięcznie schodzi?" :lol:
albo ma na imię Pascal :wink:Pawel S. napisał:pascal napisał/a
Mam na imię Pascal i jestem alkoholikiem .
pascal, teraz to jest zabawne - ale zapewniam ze tak nie jest gdy ktos naprawde jest alkoholikiem... :evil:
a ja znam gościa, który sprzedał samochód za 24tyś i miał dołożyć do drugiego i wszystko przegrał w jedną noc na automatach i nie ma z tym problemu...Pawel S. napisał:a co powiesz na przepicie 16tys zl w ciagu 3 miesiecy? znam debila ktory to zrobil i nadal twierdzi ze nie jest alkoholikiem (mimo ze widzi problem)
a ja mam w zamrażalniku... :wink:Pawel S. napisał:u mnie w lozku mam schowane pare litrow weselnych :lol:
ja lubię bardzo pszeniczne. Ostatnio tylko takie piję. Teraz męczę WEISSBIER pszeniczne niepasteryzowane produkowane w warszawskiej restauracji-piwiarni Browarmia królewska. Bardzo polecam.bawolek napisał:pascal ..jak lubisz przeniczne to zapraszam do wroclawskiego SPIŻA ... :
"żywe" (niepasteryzowane) przeniczne piwko na rynku z pajdą chelba ze smalcem ;p
po psorlu browar ktory jest pod rynkiem i nie sprzedaje tego dużo po prostu na bierzące potrzeby...ale mozna tez kupic w plastiku 0.9l na wynos ;p jak cos to ci kupie i wysle![]()
będziemy degustować :mrgreen:ploter napisał:Ja grajac po weselach również mam kilka litrówTo co zwozimy razem na AS i chlejemy
żeby podnieść statystyki ??
ja spedze 2 doby bez snu w pociagu wiec zaden alkohol nie wchodzi w gre :???:ploter napisał:To co zwozimy razem na AS i chlejemy żeby podnieść statystyki ??
a ja musze miec schowane bo ktos by mi to juz dawno oproznillklukasz napisał:Pawel S. napisał/a
u mnie w lozku mam schowane pare litrow weselnych
a ja mam w zamrażalniku...
zbyszek napisał:Narąbać się wolę jednak księżycówa
palibrzuch napisał:Szczerze polecam swojaka bo naprawde kac jest o wiele mniejszy a czasami go nie ma, tylko trzeba kogos poznac kto umie to robic
palibrzuch napisał:pozdro Tomek )
pozdrawiam
Łukasz
Tomek- to było do bratapalibrzuch napisał/a
pozdro Tomek )
pozdrawiam
Łukasz
otomsono napisał:Za 10zł mam 0,5l spirolu do tego napój energetuzujący Tiger (z biedronki ) - smakuje i wchodzi wybornie