Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Bez wymiany kopułki pewnie nie.To nic nie da
R3004/6620-00/-01
12MU/4731T00
22W/8857T00
bingant, za wczasy prosze o umieszczanie zdjec w jak najwiekszej rozdzielczosci! bedzie do kalendarza na przyszly rok ![]() | ![]() |
guma w oplociebingant ,co to za sznurek ?
nierdzewka palona laserem (masacra), otwory pod bolce wiercone na frezarce CNC, linka zaczyna się na dole i kończy zaraz po powrocie, supełki schowane w dolnym podfrezowaniu uchwytuJa również podchodziłem do tej maskownicy ale jak "zasymyulowałem" sobie efekt na żywo to już mi się mniej podoba, jak wykonałeś te mocowania, trzeba do nich dokładności w kwestii otworów, no i skąd ten ładny chromik ?
Gdzie masz "supełki" tudzież początek i koniec linek ?
tym razem w kolumnie tkwią wytoczone gniazda, tolerancja gniazdo-bolec 0,2mm, delikatnie mówiąc łapki się trzęsły przy nawiercaniu otworów w kolumnieczy ja dobrze widze ze to jest na kolkach do maskownic?
czyli zasada dzialania taka sama, ale solidniejsze i wieksze?tym razem w kolumnie tkwią wytoczone gniazda
Pierwsze podejście do maskownic a'la SF szlak przetarty
to by wtedy na basie byly 15cm?Tylko niech nikt nie myśli że ona mają metr wysokości