• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie nutki aktualnie goszczą w waszych umysłach?

czart ma chyba jakieś problemy emocjonalne :) Nie podoba się to nie musisz klikać wszystkim "nie lubię". Po prostu sobie odpuść i ciesz się swoją muzyką. Taka postawa zalatuje mi trochę trollowaniem. Osoba pokroju muszę forsować swoje zdanie, bo przecież na tle innych jest ono takie ważne :D

Ostatnia edycja:
A dlaczego wobec tego taki ruffl .pl kliknął ci "lubię" ?To musiało być bardzo ważne :D Masz chłopcze problem ze swoją psyche najwyraźniej i to jest symptomatyczne dla prawie całego społeczeństwa .Nie ma się z czego cieszyć.

Ostatnia edycja:
Wydaje mi się kolego czart że chyba przesadzasz, więź się w garść i słuchaj swojej muzy, każdy ma prawo pokazać co lubi i jaka muzykę słucha, a jak się nie podoba to trzymaj.................... się z dala, i nie neguj

Wydaje mi się kolego czart że chyba przesadzasz, więź się w garść i słuchaj swojej muzy, każdy ma prawo pokazać co lubi i jaka muzykę słucha, a jak się nie podoba to trzymaj.................... się z dala, i nie neguj
Nie zamierzam być pierdołą taką jak ty ,ale jeżeli to jest aż taki egzystencjalny problem to "woźny" powinien wyłączyć system lajkowania i będzie po sprawie.
Mnie by nie przeszkadzało to ,że mam powiedzmy tysiąc nie polubień. .

Ostatnia edycja:
No to spróbuj lansować swoją niby osobliwość .Komu to przeszkadza ? .Mi nie .

Ostatnia edycja:
Przepraszam ciebie bardzo, nie jestem i nie byłem, i nie wyzywaj
Przepraszam Ciebie ,ale nie zachowuj się tak jak byś nim był .I nie daj się urabiać.Pomyślmy trochę z dystansem na to wszystko.Budowanie komunitaryzmu trwa sobie w najlepsze na całym świecie :w szkole od dzieciństwa ,na forach i w pop kulturze .Czy to jest dla nas i dla naszych dzieci dobre? Na pewno nie :te same myśli wszędzie ? brrr ...
Staram się podawać muzykę z różnych gatunków i to na najwyższym możliwym poziomie i liczę na innych ,że podsuną jakieś perełki z tego spamu co nas otacza.

- - - - - aktualizacja - - - - -

TSA :kiedyś była to też popelina ,ale z pewną duszą .A dziś pozostała tylko popelina .Ja osobiście wolę to dawniej:

Dla rozluźnienia atmosfery, bo widzę że ktoś tutaj się za mocno spina:

I tak wiem, że nikt tu tego nie słucha, ale....

047669a2b47969f6b02b9cf57fb25227_1538300441.jpg

Ostatnia edycja:
Tylko dałem przykład

- - - - - aktualizacja - - - - -

TO Pendulum tworzy mi gęsią skórkę
jesli słuchasz muzy techno albi coś podobnego to moge ci kilka linków wysłać

Wojownicy??Tu ich nie widać w tej publice,a widać raczej bandę urobionych ćwoków :
ja lubie zespół Manowar od dawna ,ale widać jak sie urabia pospólstwo poprzez dobrą muzykę.

Ostatnia edycja:
Co do manowara, to nigdy nie byli to rasowi "metal crusaders", raczej ekipa od metalu na wesoło.
Nie zmienia faktu że są całkiem spoko. Najprzyjemniej wspominam jak ma kobita, obecnie żona jechała ze mną w aucie i poleciał album manowara z courage po francusku.
"O jakie to fajne i ładne", a potem standardowe kawałki i "to ten sam zespół?".

Co do urabiania, na żadnym koncercie trzeźwy nie byłem, w sumie jest to w pewnym stopniu sprzeczne z moim światopoglądem, jak ma gdzieś iść się zresetować, zapomnieć o robocie, bazach danych i reszcie, to biorę stówkę na picie, oraz bilet.
Telefon, klucze, papiery i problemy zostawiam w domu, razem z informacją że jakoś wrócę ^^

A w temacie, jak ktoś nie słyszał to z hip-hopu na wesoło: proof ^^

Powrót