Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zolwik , powiedz mi czy te 6 wymienionych konstrukcji w temacie nadaje się na kalendarza ? Ludzi dał z 12 zdjęć, gi 3 , może to pomieszać ? Twoje monitory też ładnie się prezentują . tak samo mariana.
Przykładowo tak jak poniżej. Oczywiście trzeba by to zrobić w corelu lub psie, gdyż chwilowo nie mam do tych narzędzi dostępu i scaliłem to w paincie.Można wstawić/scalić po 2-3 na stronę (np 3pierwsze z ponizszych linkow) w jeden miesiąc i powinno być ok.
Przykładowo tak jak poniżej. Oczywiście trzeba by to zrobić w corelu lub psie, gdyż chwilowo nie mam do tych narzędzi dostępu i scaliłem to w paincie.
Ps. Marian Twoje monitory wyszły super !
PS. da radę (jeśli tylko moja konstrukcja będzie na stronie) "zamówić" sobie miesiąc? w listopadzie mam urodziny, fajnie by było
oooo...to ja zaklepuję sobie maj
Jasne! W sumie to miałem o to pytaćKtoś jeszcze życzy sobie jakiś konkretny miesiąc ?