• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

kalendarz DIYaudio.pl

Status
Ten wątek został zamknięty.
A moglo by byc, tak nowoczesnie :-)
Ogolnie niech ludzie zainteresowani wpisza sie na liste zeby wykazac zainteresowanie, ja sie wpisuje...

Linki moge porobic wczesniej, tematy sie potem podepnie.

zolwik , powiedz mi czy te 6 wymienionych konstrukcji w temacie nadaje się na kalendarza ? Ludzi dał z 12 zdjęć, gi 3 , może to pomieszać ? Twoje monitory też ładnie się prezentują . tak samo mariana.

zolwik , powiedz mi czy te 6 wymienionych konstrukcji w temacie nadaje się na kalendarza ? Ludzi dał z 12 zdjęć, gi 3 , może to pomieszać ? Twoje monitory też ładnie się prezentują . tak samo mariana.

Na upartego wszystko da radę zastosować. Chodzi o to że, tych mniejszych będzie kilka na 1 stronie.

Mogę wykonać:

1. zlepek zdjęć wzm. tranzysystorowych ( różni autorzy / lub 1 konstrukcja -1 autora )
2. zlepek zdjęć wzmac. lampowych ( różni autorzy / lub 1 konstrukcja - 1 autora )
3. zlepek konstrukcji Dolphina123 -jako, że są dobre ale niestety w mniejszej rozdz.

Zdjęcia, ktore otrzymałem od: gi, mariana, Lusztiego są na tyle dobre, że można je stosować pojedyńczo. Proszę innych zainteresowanych o wklejanie zdjęć w temat bądź o wiadomość pryw. - podam maila.

Na dniach postaram się umieścić kolejne strony.

Proszę Moder. o utworzenie listy chętnych dla sprawdzenia ilości zainteresowanych.

Zasadnicze pytanie Panowie?! Czy wszystkim ta forma się podoba i czy faktycznie mam przystąpić do pracy na resztą ?

Ja chce kalendarz. Cena nie jest az tak wysoka zeby nie zaryzykowac pierwszy raz z dowolnymi zdjeciami.
5-6 typow swoich podalem. Po jednym duzym zdjeciu.
Propozycja ze zlepkami dobra jest na brakujace miesiace

Ta lista jest aktualna ?
1. Pawel S. - 2-3 kalendarze A3
2. Kuman - Kuman - 1 kalendarze A3
3. K0Mii - 1 kalendarz A3
4. wrotekpoz - 1 kalendarz A3
5. Damian89 - Damian89 - 1 kalendarz A3
6. MariuszElektro - MariuszElektro - 1 kalendarz A3
7. El_liero - kalendarzyk
8. janusz - 1 kalendarz A3
9. tomekk_ - 3 kalendarze A3

to mamy ledwo na minimalne zamówienie , przynajmniej w tej drukarni w której zawsze robiłem - czyli 10kompletów
kogoś interesuje połysk papier ? czy kreda ? jaka gramatura ?

Można wstawić/scalić po 2-3 na stronę (np 3pierwsze z ponizszych linkow) w jeden miesiąc i powinno być ok.
Przykładowo tak jak poniżej. Oczywiście trzeba by to zrobić w corelu lub psie, gdyż chwilowo nie mam do tych narzędzi dostępu i scaliłem to w paincie.
c1yigjpxyxj280txkovu_1388231396.jpg

Ostatnia edycja:
Przykładowo tak jak poniżej. Oczywiście trzeba by to zrobić w corelu lub psie, gdyż chwilowo nie mam do tych narzędzi dostępu i scaliłem to w paincie.

Spoko już się tym zajmuje.

Poza tym informuje, że wszystkie 12 miesięcy kalendarza ( bez wklejonych zdjęć ) mam już gotowe :) Dzś wieczorem będę miał zrobione kolejne 2-3 strony na gotowo - tym razem elektronika :)

oooo...to ja zaklepuję sobie maj :)

Ostatnia edycja:
Info z drukarni - przy 10kompletach
Projekt w wymiarach 315x450 mm (dodatkowo po 2 mm spadów).
Drukujemy na papierach kredowanych o gramaturze 200g/mkw, silk (pół mat) – zadruk laserowy i tak przy dużych nasyceniach koloru błyszczy się.

Koszt około 20zł + kw

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót