no fakt, nawet widzę za 130złNa tablica.pl masz za 150zł m audio audiophile 2496
Tylko czy poleci na win 7 64bit, bo w opisie widzę że działa tylko do win xp ???
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
no fakt, nawet widzę za 130złNa tablica.pl masz za 150zł m audio audiophile 2496
Jeżeli już to tańszy i lepszy wybór EMU 0404 pci kupisz za grosze, albo nowsze na pci-e. Sterowniki da się opanować.
Sterowniki w EMU są poprawne, tylko Patchmix jest mało intuicyjny w obsłudze z wyjątkiem kart USB. Same karty są rewelacyjne uwzględniając jakość vel. cena. Osobiście używam 1212 od 2007 roku współpracując z digital mixem DDX3216 czy ADA8000 Behringera i o wiele częściej zawiódł mnie komputer niż interfejs audio podobnie jak 0404usb. Każda EMU w tym 0404 ma liniowe wejścia i wyjścia symetryczne co stawia kartę na równi z kartami pro. Mam do czynienia z kilkoma kartami audio i różnice są naprawdę nie do wyłapania.nie za grosze, tylko za ta sama kase, ale problem z emu jest wlasnie w sterownikach, roznie to z nimi bywa.
Echo Mia ? , to stara karta o gorszych parametrach .
no... ,,swojego brzmienia,, to nie powinna mieć , więc w tym przypadku chyba parametryParametry to jeszcze nie wszystko
okStara ale jara
E-mu 0404 choć najnowsza to wg mnie gra gorzej od 0202 i jako dac 0202 brzmieniowo wypada najlepiejZ reszta w 16 bitach nie jest gorsza od emu 0404
no... ,,swojego brzmienia,, to nie powinna mieć , więc w tym przypadku chyba parametry
ale roznice sa.
Wynik imponujący. Czy pochwalisz się jakich modernizacji dokonałeś, bo karta sama z siebie nie zejdzie poniżej 0,001%. Moja jest jeszcze na gwarancji więc nie chce na razie dłubać w niej. Zaleta zewnętrznego interfejsu to mniejsze zakłócenia z kompa.EMU to ja kupilem zeby miezryc THD. Jak komus uda sie osiagnac to co na zdjeciu to dajcie znac!
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/88e60bdd8ede34aa.html
---------- Post dodany o 17:28 ---------- Poprzedni post o 17:22 ----------
Niestety to nieszczesne wzbudzenie w prawym kanale ktore widac na krancu pasma. Kiedys sie wezme i to poprawie,bo fabryka jak widac idealna nie jest![]()
Gdzieś już czytałem o wykorzystanym generatorze na NE5532 przez kolegę, ale bez szczegółów o ile pamiętam i gdzie to było. Jakaś dokumentacja w sieci jest na temat tego generatora? Z drogiej strony aż trudno uwierzyć że wejście EMU0404USB jest tak doskonałe a szwankuje przetwornik na wyjściu lub soft generatora. Zawsze miałem do czynienia z opinią że to przetwornik ADC jest słabym ogniwem w digityzacji.Zero modyfikacji to standardowa kartaTylko zewnetrzny generator o niskich znieksztalceniach, szumach i brumach co widac.
Heh, to przyzwyczajenie co do peceto-podobnych generatorów wykorzystujących albo jakiś przetworniki D/A albo jeszcze gorzej kiedyś was zabije ![]() | ![]() |
Z drogiej strony aż trudno uwierzyć że wejście EMU0404USB jest tak doskonałe a szwankuje przetwornik na wyjściu lub soft generatora.