Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak napisał na diyakustyku Lukasz :wink:LukaszN napisał:To jest sph 68X od sph 60X różni sie tym ze ma mniejsze X-max i karkas z kaptonu (60X z aluminium). Co do magnesu to jeszcze nie wiem, tym bardziej nie rozumiem tego zabiegu gdyż trzeba go dokleić tak zeby magnesy sie przyciągały, co spowoduje (o ile sie nie mylę) spadek efektywności i wzrost qts, więc może zwiększy sie podbicie na basie.
Adres daj na PWdolphin123 napisał:takero wyslij mi parke tych glosniczkow :razz:
to chyba lepiej byłoby nowe monacory kupić, ciekawe ile kosztują realnie , tzn ze zniżkądolphin123 napisał:Fajnie jakby można było w rozsądnej cenie dostać nową membrankę i trąbkę a także zawieszenia, napewno bym je zregenerował, bo warto :wink:
- nalepka Monarch zamiast Monacor na magnesie
Jaką zniżka i skąd ja wziąść?? Mów co wiesz takero, bo sie napaliłem na te Monacorki i chciał bym zakupić fumkiel nówki :razz:takero napisał:to chyba lepiej byłoby nowe monacory kupić, ciekawe ile kosztują realnie , tzn ze zniżką![]()
na podkład kładałeś bezbarwny? czegoś takiego jeszcze nie widziałem :razz:dolphin123 napisał:fronty: podkład+bezbarwny lakier w połysku
Tak i całkiem dobrze to wyglądaŁukaszN napisał:na podkład kładałeś bezbarwny? czegoś takiego jeszcze nie widziałem :razz:
hmm no to ładnie, trzeba zacząć współprace z Monacoremtakero napisał:monacor daje niezłe rabaty współpracującym firmom
Nieraz w wypadku niektórych głośników do 50% nawet![]()