Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Chcesz tanie audio zrobić, czy będziesz fandzolić o tym jak strona wygląda?dolphin123 napisał:Już prawie 2010r. a strona jak z epoki kamienia łupanego.
troszkę wyrozumiałości dla koleżanki wkońcu to rodzynek u nas na forum.cursor napisał:Chcesz tanie audio zrobić, czy będziesz fandzolić o tym jak strona wygląda?
Tyle, że kupno wspomnianego alpierda to zmiana jednego szajsu na inny. Zysku żadnego z tego nie będzie.Hmm w jakimś cenniku są Tang Bang "Fullrange" (fullrange = szerokopasmowy?), ale po 70PLN więc to już nie będzie tani low end
mythx napisał:Co powiecie na super low-end pod TV ? Mam mały telewizor LCD i wbudowane głośniki dają tak płaski dźwięk, że nie da się tego słuchać. Myślę nad jakimiś miniaturkami na głośniku szerokopasmowym.
ALPHARD ETP-66-1- 8 OHM
# Impedancja [ohm]: 8
# Rozmiar głośnika [cale/mm]: 2,5 / 64x64
# Magnes waga [g]: 48
# Magnes [mm]: 45x8
# Moc [ Waty Max ]: 5
# Moc [RMS]: 2,5
# Pasmo przenoszenia [Hz]: 130 - 12 000
# SPL [dB]: 88
# Karkas cewki: Celuloza
# Średnica cewki [cale / mm]: 0,5 / 13
# X-max [mm]: 0,8
Jaka obudowa do tego maleństwa ? Może jednak lepiej troszkę większy głośnik?
Jest ciekawą propyzcją. Kumpel aktualnie używa go jako średniak w 3way w aucie. Próbował go puścić bez cięcia od góry i stwierdził, że do taniego audio spokojnie góry wystarcza.boss999 napisał:A ten 2" TB, W2-802SD niecałe 50zł, co o nim myślicie? też może być ciekawą propozycją
gdzie :?:Polusek napisał:Ja do astry wpakowałem te tonsile ale w sufit
oj chyba jednak nie zazwyczaj...Tylko czy warto robić odzielne kolumienki pod TV jak tam zazwyczaj jest MONO ?
to czego Ty sluchasz ? :shock: To ze starsze telewizory maja jeden glosnik szerokopasmowy nie znaczy ze nie mozesz z tego stereo wyciagnac bo w takim tv tez sa wyjscia sluchawkowe...r0ck! napisał:że kanały muzyczne są głównie MONO.