Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
albo za grubo podkładu :razz: albo za szybko kładłem następną warstwę :razz: albo za dużo warstw podkładu (3) :razz: albo wszystko razem... :lol:takero napisał:Jak to zrobiłęś ?![]()
to ta powinna być dobra?cursor napisał:Cewka jest taka sama jak gdwk 7/50![]()
te beda lepsze :wink: http://allegro.pl/item857156523_glosnik_tesla_tvm_arn_5618_jak_nowy_za_1_2_ceny.htmlcursor napisał:o myślicie o bardzo budżetowym 3way?
Mission + philips + jakiś woofer(na allegro są teraz alphardy WH501A).
Myślę, że się mylisz. Woofery nie grałyby w drzwi tylko w małych budkach ok. 4-6l closed lub br. Taki alpierd da więcej "mięcha".dolphin123 napisał:
Z tego co pamiętam, to ktoś już kiedyś pisał o tym, że tak. Nie pamiętam czy to było tutaj czy na elce.dolphin123 napisał:to ta powinna być dobra?
http://allegro.pl/item866...k_7_50_m31.html
bardzo fajny pomysł nad którym już od dawna myślęMission + philips + jakiś woofer(na allegro są teraz alphardy WH501A).
Myślałem o takim czymś w aucie(stąd 3way). Co o tym myślicie?
Można by powalczyćcursor napisał:Jakbym kupił głośniki, czy ktoś podjałby się wykonania zwrotnic(zrobiłbym albo skrzynki, albo samą frontową ściankę). Nie chodzi mi o konkretne zwroty pod auto, ale o w ogóle jakieś zwroty, a taka zwrota sprawdzi się lepiej niż teoretyczna z kalkulatora.
też je mam ;]dolphin123 napisał:te beda lepsze :wink: http://allegro.pl/item857...a_1_2_ceny.html
Dokładnie, te z linka niestety ale ze 20 litrów potrzebują ;]cursor napisał:Myślę, że się mylisz. Woofery nie grałyby w drzwi tylko w małych budkach ok. 4-6l closed lub br. Taki alpierd da więcej "mięcha".
Myślałem o 3way z jednego powodu. Woofer byłby zamontowany w ten sposób:takero napisał:bardzo fajny pomysł nad którym już od dawna myślęMission + philips + jakiś woofer(na allegro są teraz alphardy WH501A).
Myślałem o takim czymś w aucie(stąd 3way). Co o tym myślicie?![]()
Mógłbym liczyć na twoją pomoc przy zwrotach?takero napisał:Można by powalczyćcursor napisał:Jakbym kupił głośniki, czy ktoś podjałby się wykonania zwrotnic(zrobiłbym albo skrzynki, albo samą frontową ściankę). Nie chodzi mi o konkretne zwroty pod auto, ale o w ogóle jakieś zwroty, a taka zwrota sprawdzi się lepiej niż teoretyczna z kalkulatora.![]()
jasne.cursor napisał:Mógłbym liczyć na twoją pomoc przy zwrotach?
nie łatwiej w drzwiach ? Tutaj będzie sporo rzeźby...cursor napisał:Myślałem o 3way z jednego powodu. Woofer byłby zamontowany w ten sposób:
Pewnie, że łatwiej, wytłumacz, to właścicielowi, który nie zamierza ciąć orginalnej skóry z kadetta(straszna rzadkość), a fabryka nie dała głośników w drzwiach.takero napisał:jasne.cursor napisał:Mógłbym liczyć na twoją pomoc przy zwrotach?
nie łatwiej w drzwiach ? Tutaj będzie sporo rzeźby...cursor napisał:Myślałem o 3way z jednego powodu. Woofer byłby zamontowany w ten sposób:
No ja wiem. Śledzę temat - nie ma to tamto. Chciałem tylko wyrazić podziw dla niespodziewanego aczkolwiek całkiem fajnego efektudolphin123 napisał:już zostało to wcześniej wyjaśnione
no ba.. :lol: będę musiał zmniejszyć te 2,5litra i obniżyć strojenie aby trochę tego basu zgubić... :lol:Yoshi_80 napisał:Stary wypas efekt, no i zawsze mozna powiedzieć, że to od basu :lol: