Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Poczytaj a nie czekasz na podanie na tacy.daj mi proszę linki do tych "lepszych" konstrukcji od Uniampa
Może i ciekawe ale na dzień dzisiejszy to dobry wzmacniacz dla początkujących. Sam od niego zaczynałem na początek i byłem zadowolony, a teraz to już ciężko by mi było znowu do niego powrócić.Może i brzmienie ciekawsze, ale nie ma wbudowanych zabezpieczeń i zasilacza.
Mam BG9 i VSHA HD w porównaniu do tego Uni to.... mała zabawka. Nie "leży" mi w żaden sposób jego dźwięk. Sprawdza się jako napęd do 17SW | ![]() |
To co zrobił Irek jest wzmacniaczem, to co Ty wymieniasz jako "Twoim zdaniem lepsze" to są same końcówki mocy a nie wzmacniacze. Dobrze, że to zauważasz.Ale na dzień dzisiejszy to najtańszy, niemal kompletny, dobrze grający wzmacniacz na rynku - i takie też przecież były założenia Irka.
Do tej pory mam klona, czeka na lepsze zestawy głośnikowe.Nie na temat...
Ile słuchałeś E450? ![]()