Albo z bratem co mi je użytkuje
Nie mniej odkąd wymieniłem zestaw który był oryginalny od 2 lat to w ciągu pół roku 3 poszły...

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Po co przerabiac na coaxial, jak sa tanie beymy coaxialne i to 30cm. Jak ma byc z przytupem, to lepiej na 30cm.
Noo troche drozej, ale nic nie trzeba sztukowac i jest 12 cali wysokiej efektywnosci http://allegro.pl/glosnik-beyma-12cx-z-serii-pro-i3134760686.html Nic tanszego podobnego chyba nie ma.Które i czy w kwocie podobnej jak tutaj za całość? czyli do 200zł/szt?
Niskotonowe to głośniki o średnicy 270 mm wyposażone w potężny układ magnetyczny oraz celulozową membranę.
zapewne stadskąd wiadomo jaka tuba siedzi w tym amberze?
a to jedyny driver STXa z cyferkami 500Tweeter Pylon Audio PST C-500.08
to wszystko kwestia interpretacji lub metody pomiarudruga sprawa - ogólna efektywność monitora 92dB - a woofer ma wg noty 90db,
ęki za info ) ale mam kilka wątpliwości - skąd wiadomo jaka tuba siedzi w tym amberze? - w przecieku nie wyłapałem wzmianki o tym , druga sprawa - ogólna efektywność monitora 92dB - a woofer ma wg noty 90db, domyślam się że tyle bez filtra, po zwrotnicy mniej? Czy czasem Pylon nie dokleił mu dodatkowego magnesu - taki zabieg podnosi efektywność!
nawet jezeli twoje obawy by sie pokryly - to zawsze mozna zrobic nowa zwrotnice na tych glosnikach
no właśnie - ale to już nie będzie 100% klon, a ja myślałem o tym do słabej lampy EL34 w SE (~10W)
może jakby rozszyfrować L-Pada ile zbija z tych 107dB horna?
owszem nie słyszałembo obstawiam że nie słyszałeś prawda?
bo jeśli z tymi 92dB jest tak jak pisze Shiver:Nie rozumiem, po co Tobie to?
To po prostu marketingowy bełkot.
To lepiej poszukaj lepszych głośników .no właśnie - ale to już nie będzie 100% klon, a ja myślałem o tym do słabej lampy EL34 w SE (~10W),
bo jeśli z tymi 92dB jest tak jak pisze Shiver:
Zamieszczone przez Shiver
To po prostu marketingowy bełkot.
to ja odpuszczam to sobie
taki mam planTo lepiej poszukaj lepszych głośników
no właśnie ja zmierzam w przeciwnym kierunku :biggrin: następny będzie SET na 2A3Lub zamień SE na PP wtedy napędzisz normalne kolumny
Nie rozumiem, po co Tobie to?
bo jeśli z tymi 92dB jest tak jak pisze Shiver:
to ja odpuszczam to sobie