na zdjeciach wyraznie widac jaki to model
watpie zeby chcialo im sie je modyfikowac
ewentualna pomylka wyjdzie na pomiarach
watpie zeby chcialo im sie je modyfikowac
ewentualna pomylka wyjdzie na pomiarach

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
w takim razie ja bym stawial na 18mm scianke i 22mm tunel. taki wlasnie zrobilemszczelina ma 20mm i jest 16mm od podstawy co by oznaczało że taka jest grubość ścianki dolnej a wtedy raczej chyba wzmocnienia by zrobili bo spore to pudło jest. z prawej i lewej strony szczeliny jest też około 16mm do krawędzi.Co wy na to? Oczywiście mogę się mylić
Paweł robisz na 12.2.500 albo 10.2.400?
nie - nie mam czasu ani pieniedzyPaweł robisz na 12.2.500 albo 10.2.400?
No to czekamy na opinię ![]() Sezon grillowy idzie, a na rancho graliśmy do tej pory na jakichś pierdziawkach - czas by może zrobić coś lepszego i obudzić sąsiadów ![]() | ![]() |
W oryginale siedzi 10.2.150 jak dobrze pamiętam, to dośc kiepski głośnik, ale Paweł zna sie na tym co robi więc pomyslałem że pokusi się o zrobienie tego na lepszych głośnikach, a dzieli je naprawde sporo, wiem bo sam projektowałem klony Amberów w obu wersjach zarówno 12.2.500 jak i 10.2.400a czytałeś ten temat w ogóle?
bladedit: na kolumnie a'la altus widze chyba Maxton GDWK ;p też go kiedys przerabiałem w DIY, po nim przyszedł DSM 25 FFL