• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Klonujemy WLM Stella monitor

• Autor wątku Autor wątku nowy1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
lklukasz napisał:
nowy1, już dawno je mają. Zostały in po AS. Już byłem parę razy i je "macałem". Mają też wzmacniacz tą lampę pod którą grały ale nie znali ceny jak ja byłem.

[ Dodano: 2010-01-22, 23:31 ]
nowy1, 45x ok 200 jeszcze będę kombinował z długością

to może wypożyczą na odsłuch :)

Gdyby nie rysy na froncie wyglądałyby o niebo lepiej niż poprzednie.
Swoją drogą dziwię się sprzedającemu że tego nie naprawi - sporo na tym straci...

Zgadza sie ten został zbudowany jako pierwszy.

Front miał być malowany, ale właściciel tych podłogówek najwyraźniej sie rozmyślił. Mocowanie frontu na wkręty było nieco kontrowersyjne, teraz ułatwiło by zadanie.

takero napisał:
Gdyby nie rysy na froncie wyglądałyby o niebo lepiej niż poprzednie.
Swoją drogą dziwię się sprzedającemu że tego nie naprawi - sporo na tym straci...

ta sam osoba robiła te obudowy i według mnie moje sa lepiej zrobione bo marko miał głośniki i terminala które są idalnie spasowane

I mał ładniejsze aluminiowe terminale i zwrotnica nie z komputera która drze ryja i br jest za duży !!

dolphin123 napisał:
zmienię biegunowość i zobaczymy
i jak coś kombinowałeś? Coś się poprawiło

U mnie już grają i się wygrzewają. Na razie jestem bardzo zadowolony ale poczekam jeszcze parę dni i pewnie po weekendzie skrobnę parę słów.

UWAGI MODERATORA
Ile mam przypominać o miniaturkach?!

oto dzisiaj efekt zabawy z BOXSIM.
kombinowałem ze zwrotką do LA Scali, i proszę oceńcie co to wyszło :razz:
je się na tym prawie wogóle nie znam, zdaję sobie sprawę że to mogą być jakeś głupoty więc mówcię odrazu to wywale to :mrgreen:

[ Dodano: 2010-02-14, 20:54 ]
nie wiem nawet czy o ten wykres chodzi, bo tam ich kilka było :roll:

yxzabc miales pokazac zwrotke a nie drugi raz wykres... (zwrotka= schemat elementow, ktory sie na nia sklada :shock: )

zwrotki narazie nie moge pokazac bo osoba od której dostałem nie życzy sobie tego,
i stąd pytanie czy ten wykres cos mówi czy nie, bo ja sam nawt nie wiem czy ten schemat jest dobry.
dolphin123, o wykres impedencji tez była prośba

Powrót