Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dolphin123 napisał:
Nie ukrywam że przyda zrobić się pomiary na zasymulowanej zwrotce bo mam pewne uchybienia które chciałbym rozwiaćlklukasz napisał:dolphin123, i jak pierwsze wrażenie?
masz może gdzie zrobić pomiary?dolphin123 napisał:Nie ukrywam że przyda zrobić się pomiary na zasymulowanej zwrotce bo mam pewne uchybienia które chciałbym rozwiać![]()
jak wróci do mnie moja aparatura pomiarowa i będzie po sesji to można jakiegoś spota zrobić ;]lklukasz napisał:albo może ktoś z warszawy albo okolic ma taką możliwość to oddam swoje?
dolphin123 napisał:bo impedancja zestawu jest pokrzaniona
przecież ten program visatona symuluje też przebieg impedancji.Rfck napisał:przebieg impedancji w ktoryms miejscu musi byc skopany i to mocno.
i co z tego jak parametry producenta były wzięte i jego charki a nie pomierzone :wink:lklukasz napisał:przecież ten program visatona symuluje też przebieg impedancji.
Wszystko z Unim ok, problem pojawił się przy tych monitorkach i tej zwrocie :wink:lklukasz napisał:a uni jest stabilny bo można podpiąć kolumny 4r i nie powinno być problemów.
Może sprawdź czy wszystko dobrze podłączyłeś.
nie :razz: ale elementy mam więc można spróbować w sumie..lklukasz napisał:A sprawdzałeś moją zwrotkę?
to jak możesz to sprawdź bo aż jestem ciekawydolphin123 napisał:elementy mam więc można spróbować w sumie..
przecież ten program visatona symuluje też przebieg impedancji.
yxzabc napisał:nowy1, a jak tam twoja oryginalna zwrotka , sprawdziła się?