Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
no to ci powiem że moja lampa miała 4w na kanał i zdeklasowała drugi od góry model Onkio Integrę co na prawde wydawał się być wysokiej klasy , lampę sprzedałem za 350zł.bmxmen napisał:akurat lampy nie mam tylko amplituner yamaha rx-v1400,lampa to nie jest ale dzwiek jest wysokiej jakosci
gdzie ? :wink:bmxmen napisał:w tym i moj![]()
lklukasz napisał:nowy1, możesz coś więcej napisać jak i z czego jest zrobiony ten front do tweetera?
Bo bardzo ładnie to wygląda a ja nie mam pomysły co zrobić z tym frontem.
Daje sobię rękę uciąć że nowy AWX z TBFC/G deklasują to w ciągu pirwszych 10 sekund grania.bmxmen napisał:Tak sie zastanawiam czy la scala zdeklasuje inne kolumny diy np do tysiaka, oczywiscie pod wzgledem dzwieku, bo jesli tak to napewno bedzie wiele nowych klonow
Tutaj nie ma co sie zastanawiać ;Pbmxmen napisał:Tak sie zastanawiam czy la scala zdeklasuje inne kolumny diy
Tak to jest jak się nie ma "tweeter control" :mrgreen:nowy1 napisał:poleca za tą kase bas przestrzeń tylko góra troszkę drze ryja trzeba dać rezystor ze 2 ohm
kombo napisał:nowy1, jaki koszt zwrotnicy i głośników?
Tak to jest jak się nie ma "tweeter control" :mrgreen:nowy1 napisał:poleca za tą kase bas przestrzeń tylko góra troszkę drze ryja trzeba dać rezystor ze 2 ohm